Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP İzmir’de kongre heyecanı başladı! işte kongreden son gelişmeler!

CHP İzmir 37. Olağan Kongresi için İzmir Kültürpark Celal Atik Spor Salonu’nda toplandı. Mevcut başkan Deniz Yücel’in ilçe başkanlarının tümünün desteğini aldığı kongre saat 10.00’da başladı. Özkan, Soyer ve Yücel salonda kol kola girerek partililere birlik-beraberlik mesajı verdi. Kongre flaş bir kararla açıldı, blok liste önergesi veto edildi.

CHP İzmir 37. Olağan

CHP İzmir İl Başkanlığı seçimi için kongre heyecanı başladı. Eli güçlü olan mevcut başkan Deniz Yücel’in karşısına herhangi bir adayın çıkıp çıkmayacağı merak konusu oldu. İl Başkan Yardımcısı Cüneyt Oğuz kongrede 75 imza topladığı ancak mükerrer oy çıkması nedeniyle başvurunun iptal edildiği belirtildi. Bu karara itiraz eden Oğuz’un aday olup olmayacağı belirsizliğini koruyor. Aday olması beklenen Ezgi Deniz Urunga’nın adaylık talebinden vazgeçtiği öğrenildi.

KONGREYE KATILAN İSİMLER

CHP İzmir 37. Olağan kongresine CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, Parti Eski Sözcüsü Bülent Tezcan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, PM Üyesi Erdal Aksünger, İzmir Milletvekilleri, İzmir Büyükşehir Belediye Eski Başkanı Aziz Kocaoğlu, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, parti yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı.

DİVAN BAŞKANI KARACA OLDU

CHP İzmir İl Kongresi’nin Divan Başkanı oy birliğiyle Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca oldu.

SOYER VE ÖZKAN’DAN BİRLİK MESAJI

Kongrede İl Başkanı Deniz Yücel, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yan yana oturdu. Üç isim kol kola girerek partililere birlik-beraberlik mesajı verdi.

600 DELEGE VE DOĞAL DELEGELER BAŞKANI SEÇECEK

Kongrede 30 ilçede seçilen 600 delege dışında doğal delege olan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Milletvekilleri, İl yönetimi ve il disiplin kurulu üyeleri kongrede oy kullanacak. Delegeler il başkanı dışında, 56 kişilik kurultay delegesi, 30’ar asil ve yedek il yönetimi ile 9 kişilik disiplin kurulunu da seçecek.

DENİZLİLİLER KARACA’YI YALNIZ BIRAKMADI

CHP İzmir kongresinde CHP Denizli Milletvekili Gülizar Niçer Karaca’nın divan başkanı olması nedeniyle İzmir Denizlililer Derneği, kongrede Karaca’yı yalnız bırakmadı. İzmir Denizlililer Derneği Başkanı Veli Kasap ve Yönetim Kurulu Üyeleri Nuri Özyurt, Sebattin Özer ve Süleyman Naz Karaca’ya başarılar diledi. Pamukkale TV İzmir temsilcisi Ahmet Deda ve Ege TV sahibi Adem Erdağı da kongreyi yakından takip edenler arasındaydı.