CHP Konak’tan yüzlerce vatandaşa destek

CHP Konak İlçe Başkanlığı Basmane ve çevresindeki 10 mahallede yaşayan 900 vatandaşa gıda paketi dağıttı.

CHP Konak’tan yüzlerce vatandaşa destek

CHP Konak İlçe Başkanlığı ve Gençlik Kolları; hayırseverlerin desteğiyle 10 mahalle ve bir okulun velilerine gıda yardımı dağıttı. 900 aileye ulaştırılan yardımlar Altınpark’ta partili gençler ve esnafla beraber dağıtıldı.

Altınordu, Kubilay, Pazaryeri, Kocakapı, Mirali, Ali Reis, Etiler, Faik Paşa, Akıncı mahallele muhtarlarının verdiği 900 aileye yardım ulaştıran CHP İlçe Örgütü Ramazan ayı öncesi ilk yardım kampanyasını gerçekleştirdi.

CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu, ilçe örgütü olarak toplumsal dayanışmayı büyütmek için çabaladıklarını söyleyerek, “Ülkemiz maalesef ekonomik olarak zor bir dönemden geçiyor. Pandemi de emeğiyle kıt kanaat geçinen insanlarımızın yükünü bir kat daha arttırdı. Biz de bir süredir geniş bir yardım kampanyasıyla vatandaşa ulaşmak istiyorduk. Basmane Semti’nden Münir (Tunç) Hocamız sağ olsun buna öncülük etti. Mahalle muhtarlarımızın bir araya gelmesi, hayırseverlere ulaşılması Münir Hoca’mızın sayesinde oldu. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da ulaşabildiğimiz her aileye destek vermek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

RAMAZAN AYINDA DAYANIŞMAYI BÜYÜTELİM

Gruşçu, Ramazan ayının dayanışma ve birlik duygusunu geliştirdiğini ifade ederek, “Umuyoruz ki bereket ayı olan Ramazan ayı ülkemiz ve insanlarımıza daha müreffeh bir ortam getirir. Ramazan ayı içinde de bizler bu dayanışmayı büyüteceğiz” diye konuştu.

Basmane’nin yakından tanıdığı Judo Antrenörü Münir Tunç da, uzun süredir mahallelerde yardıma ihtiyacı olan aileleri tespit etmek için çalıştıklarını ifade ederek, “Adını vermek istemeyen hayırsever arkadaşlarımız olmasaydı bu ailelere bu desteği veremezdik. Hepsinden Allah razı olsun. CHP İlçe Gençlik Kolları yardım kampanyasının başında durdu, sahiplendi. Teşekkür ediyoruz. Mahalle muhtarlarımız ve öğrenci velileri bize yol gösterdi. Umarım daha güçlü çalışmalar yapacağız” sözlerine yer verdi.

CHP Konak İlçe Gençlik Kolları Başkanı Okan Uslu da, “Burada çok güzel bir dayanışma ortamı var. Bunu görmek bize güç verdi, moral verdi” ifadesini kullandı.

Yardım dağıtımında mahalle muhtarları ve esnafın yanı sıra CHP İl Başkan Yardımcısı Pelda Başak Tokan da hazır bulundu.

Yayınlama: 12.04.2021
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.