Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP Kütahya’da ikinci aday Şeref Han

Seçim takviminin işlemeye başladığı CHP’de İl Başkanlığı için adaylığını açıklayan ikinci isim avukat Şeref HAN oldu.

Seçim takviminin işlemeye başladığı

Genç bir ekiple yola çıktıklarını veben değil biz merkezli bir çalışma anlayışı içerisinde olacaklarını belirten ve önceki dönemler de il başkanlığı görevini yerine getiren AV. HAN, “KÜTAHYA’da CHP’ye oy vermemiş seçmenlere gidip dokunacak, özellikle köylerimizde partimizi ve kendimizi tarif edeceğiz. Her görüşe saygı göstererek ortak akılla hareket etmeyi önceleyeceğiz. Farklılıklarımızı zenginlik görüp, ortak değerlerimizi yücelteceğiz” dedi.

“Öncelikle Cumhuriyet Halk Partisi’nin Kütahya’da hak ettiği yere gelmesi için verilen çabaya, gösterilen gayrete, yeni yönetim anlayışına katkı sunmak, omuz vermek için yola çıktığımızın bilinmesini istiyoruz.” Diyen AV. HAN açıklamasını şöyle sürdürdü.

“Üyelerimizin ve örgütümüzün karşısına genç, dinamik aynı zamanda tecrübeli her an sahada olan bir ekiple çıkıyoruz. Bizler partimizde sevgiyi, dayanışmayı ve paylaşmayı hep ilk sırada tutacağız. Birlik olmanın bizi iktidara taşıyacak ana dayanaklardan biri olduğunu biliyoruz. Oluşturacağımız dinamik, birleştirici, siyasetin merkezinde yer alan bir yönetim kurulu ile partimizin başarısı için var gücümüzle çalışacağız. Kardeşçe, kol kola omuz omuza mücadele edeceğiz. Demokrasi çıtasını yükseltmek için güç harcayacağız. Partimizi yerel ve genel bazda iktidara taşıyabilmek için ihtiyacımız olan aktif, dinamik, katılımcı ve bütünleştirici siyaseti inşa etmek için emek vereceğiz.

CHP İl başkan adayı AV. Şeref HAN konuşmasını şu şekilde tamamladı.

Yıllardır Kütahya’da, ilçelerinde sokakta, pazarda, çarşıda, meydanda partimiz için verdiğimiz mücadelemizin emeğinden aldığımız güçle Tecrübemizle, heyecanımız ve enerjimizle yeniden iktidarı örgütleyeceğimize inancımız tam! Büyük ve Güçlü Örgüt İçin; “Söyleyecek sözümüz, değiştirecek gücümüz var!” diyerek çıktığımız bu yolda; gelirsen, düşünürsen, söylersen umudu birlikte büyüteceğiz; gelecek güzel günlere, yeniden iktidara birlikte yürüyeceğiz.