Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP Menderes’ten CHP İzmir’in yeni il binasına ziyaret

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, meclis üyeleri ve CHP Menderes İlçe Örgütü ile birlikte CHP İzmir İl Başkanlığı’nın yeni il binasına ziyarette bulundu.

Menderes Belediye Başkanı Mustafa

CHP Menderes İlçe Örgütü, Belediye Başkanı Mustafa Kayalar ve CHP Menderes İlçe Başkanı Ahmet İşler önderliğinde CHP İzmir İl Başkanlığı’nın yeni il binasına taşınmasından dolayı İl Başkanı Deniz Yücel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

“Birlik ve beraberlik içerisinde uyumlu çalışmalarımıza devam edeceğiz”

Ziyaretle ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, “İlçe Başkanımız Sayın Ahmet İşler, Meclis üyelerimiz ve ilçe örgütümüzle birlikte İl Başkanımız Sayın Deniz Yücel’i yeni il binamızda ziyaret ettik. Kendilerine hoş sohbetleri ve misafirperverlikleri için teşekkür ederim.” dedi. İl ve ilçe örgütü ile koordineli şekilde çalıştıklarını da vurgulayan Başkan Kayalar, “Birlik ve beraberlik içerisinde uyumlu çalışmalarımıza devam edeceğiz.” diye konuştu.  

Yücel’den CHP Menderes’e Teşekkür

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel de ziyaretle ilgili şunları kaydetti:

“Menderes Belediye Başkanımız Mustafa Kayalar, Menderes İlçe Başkanımız Ahmet İşler, meclis üyelerimiz, ilçe yönetimimiz İl başkanlığımızı ziyaret etti. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.”

Yücel’e ilçeye özgü hediye

Ziyaretin ardından Belediye Başkanı Mustafa Kayalar ve CHP Menderes İlçe Başkanı Ahmet İşler, İl Başkanı Deniz Yücel’e ilçe sınırları içerisinde yer alan Boncukköy’de üretilen, ilçeye özgü bir değer olan el emeği nazar boncuklarından oluşan şişelerden takdim etti.