Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP Pamukkale’de Divarcı ile Devam Dedi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve İYİ Parti arasında kurulan Millet İttifakı kapsamında Denizli’deki son soru işareti de ortadan kalktı. CHP Ahmet Divarcı ile yola devam edeceğini resmen açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)

Denizli Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan Salonu’nda bir basın toplantısı gerçekleştiren Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, İl Başkanı Mahir Akbaba, Denizli Milletvekili Kazım Arslan, Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu ve Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

Gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve CHP Denizli milletvekili Gülizar Biçer Karaca, ‘Baharı martın sonunda getirmek için buradayız. CHP olarak İYİ Parti ile uzun süren bir birliktelik için görülmeler gerçekleştirildi. Bu 24 Haziran seçimlerindeki gibi bir ittifak görüşmesi değildir. Bu güneşli günleri görmek adına bir yan yana yürüme çabası dirsek temasıdır. Geçen hafta imzaladığımız bir protokol bulunuyor. Değişiklikler tabi ki mümkündür. Merkezefendi adayını geri çektiler bu anlamda teşekkür ediyorum. Pamukkale’de 2.5 ay önce ilan edilen Divarcı yoluna devam edecektir. 1 Nisan’da bahar çiçeklerini birlikte karşılayacağız. Sosyal belediyeciliği Pamukkale ile tanıştıracağız. Sosyal refahın yüksek olduğu ilk 10 belediye CHP’li. İnşallah Denizli ile bunun sayısı artacaktır.’ dedi.

‘DİVARCI İLE YOLA DEVAM EDECEĞİZ’

Gerçekleştirilen toplantı da söz alan CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan ise, ‘ Bugün buluşmamızın temel sebebi 31 Mart seçimleriyle çıktığımız bu yolda Ahmet Divarcı’yla devam edeceğimizi ve birlikte çıktığımız bu yolda çalışmalarımızı yapacağımızı söylemek için buradayız.’ ifadelerini kullandı.

DİVARCI İÇİN CHP’YE GEÇTİ!

Parti olarak Pamukkale’de ittifak görüşmeleri öncesi adı açıklanan Ahmet Divarcı ile yola devam edeceklerini ve belediyeyi kazanacaklarından emin olduklarını belirten CHP heyeti, MHP’den istifa ederek CHP’ye katılan Grup Başkan Vekili Ferhat Arslan’a da CHP rozeti taktı. 

Arslan “Sağcı solcu gibi ayrımlara takılmıyorum. Partimin bu süreçteki kararlarını benimsemedigim için istifa kararı aldım ve Ahmet Divarcı’ya destek olmak istedim. Sayın Divarcı namuslu ve temiz bir yörük çocuğudur. Pamukkale Belediyesi’ne başkan olarak yakışacak bir isimdir” dedi.

DİVARCI, MERAK EDİLENLERİ YANITLADI

CHP Heyeti ile gerçekleştirilen basın toplantısı sonrası, CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı, toplantının ikini bölümünde basın mensupları ile sohbet etti. Divarcı adaylığının tartışmaya açık olmayacak şekilde kesin olduğunu belirterek, 90 günü geçen bir çalışması olduğunu ve Pamukkale’de sinerjisi ile yeni yol açmak istediğini ifade etti. Divarcı’ya kazanması halinde belediyenin halen devam ettiği Seyir Tepesi projesi hakkında kararının ne olacağının sorulması üzerine, ‘Zaten yapılmış bir şey var orada, biz de projeyi en uygun haliyle tamamlayıp halkın hizmetine sunmaya çalışacağız. Ormanları daha fazla yırtmadan, projenin tamamlanmasını sağlarız’ diyerek cevap verdi. Pamukkale’nin Merkezefendi gibi bir ilçe olmadığını doğal güzellikleri ve tarihi yönden çok büyük avantajları bulunduğunu ve Pamukkale’nin bu çizgide geliştirilerek bir Dünya kenti yapılabileceğini söyledi.

Kendisini dava adamı olarak tanımlayan Divarcı, siyasi geçmişi ile ilgili anektodları paylaşarak, kendisinin partisine ve partisinin içinde bulunduğu ittifaka son derece saygılı olduğunu söyledi. Yerel seçimlerin genel seçimlere nazaran partilerin yarışlarından ziyade adayların yarışları olduğunu belirten Divarcı, 31 Mart’ta Pamukkale’de baharı yaşatmak istediklerini söyledi.