CHP’de Ne Oluyor? Sihirli Aday Kim?

CHP’de Ne Oluyor? Sihirli Aday Kim?
Yayınlama: 14.11.2018
A+
A-

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu her fırsatta Denizli’yi alacağım diyor. Nasıl’ını anlamadığımız bir şekilde. Ellerinde çok emin oldukları ANKET sonuçları mı var? Yoksa fal mı bakılıyor?

Arif Balkanay

Denizli’de CHP’nin büyükşehir için resmi başvurusunu yapmış tek aday Mimar Arif Balkanay. Balkanay geçtiğimiz dönem Merkezefendi ilçesinin adayı idi. Seçimi kaybetti. Bir dönemde tecrübe kazandım düşüncesi ile “Hep Beraber Hareket Edelim” diyor. CHP bu slogana çok sıcak bakmıyor sanırım. Çünkü arayış devam ediyor.

Peki, CHP ne yapmak istiyor? Çal’da, Buldan’da veya Denizli’de yaptırdığı anket çalışmalarının sonuçları, ekipler Afyon’a varmadan açıklanıyor. Çınar’da sonuçlar konuşulmaya başlanıyor. İyi de nasıl oluyor bu?

Ahmet Divarcı

Türkiye genelinde yüze yakın yerde adaylar açıklandı. Gel gelelim Pamukkale’de tek aday Ahmet Divarcı neden es geçildi? Divarcı’nın arkasında Pamukkale İlçesi güçlü durmuyor mu?.

CHP Denizli’de işler günden güne karışacak. Bekilli’de, Baklan’da, Çal’da, Çivril’de sular bulanık. Peki neden büyükşehir adayı açıklanmadan ilçelere yön veriliyor?

Büyükşehir adayı seçimi kazanmak için bütün ilçelerde ekip olarak çalışmak zorunda. Aday kim olursa olsun. İlçe çalışmaları büyükşehirle birlikte  yönlendirilmeyecek mi?

Adil Demir

Adaylık için adı geçen Avukat Adil Demir araştırma yapmak için Küba’ya gitmiş. Son zamanlarda girdiği bütün seçimleri kaybeden Demir’in motivasyon ve kaybetme psikolojisinden kurtulmak için Küba’ya gittiği söyleniyor. CHP’nin kendisini zoraki büyükşehire aday göstereceğini falda gören Avukat Adil Demir gerçek olur mu diye sonuçları kulislerin dışında bekleyecek gibi duruyor.

Büyükşehir adaylığı için de adı geçen Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik kararsız mı? Bu kararsızlığı sebebiyle dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olma ihtimali var mı? Yani Büyükşehir için yola çıkıp Bozkurt Belediye Başkanlığını kaybeder mi?  İşte “CHP kulislerinde sözü nereden aldığın önemlidir” denen yer burası. Birsen Çelik Başkan sözü nereden aldı?

Politikada güven önemli ama her söz çok da güçlü olmaz.

Melike Basmacı

Cuma günü Denizli CHP kulislerine bir haber bomba gibi düştü. CHP Genel Başkanı eski vekil Melike Basmacı’yı Ankara’ya çağırmıştı. Bütün herkes nefesini tuttu. Cumartesi saat 14.00 itibari ile Denizli Büyükşehir Adayı ‘Yazmalı Efe Melike Basmacı’ diye bağırmaya hazırlandı.

Melike Basmacı, Genel Başkan ile bir fotoğraf çektirdi. Ve bütün adaylara başarılar diledi. “Yardıma hazırım.” dedi.  Genel Başkan neden eski vekilli çağırmış?

  •                 Adaylara yol gösterir mi demiş?
  •                 Denizli’de seçimi kiminle alırız mı demiş?
  •                 Paran yoksa para veririm mi demiş?
  •                 Yoksa sen aday ol mu demiş?

Miş miş miş.

NE demiş? Denizli’de diğer CHP Büyükşehir adaylarının moralini bozmamak için eski vekil Basmacı açık yüreklilikle ve sağ duyu ile bütün ayrıntıları ile kamu oyuna anlatmalı. Anlatmalı neden mi? Çünkü, CHP Genel Başkanı Denizli’de adaylık için bu kadar refüze edilemez. Edilmemeli de. Madem aday olmayacaksın neden şovla gittiniz? Şovla veda ettiniz?

Adnan Keskin

Şimdi siz kendinizi resmi başvurulu aday adayı Arif Balkanay’ın yerine koyun. Bu durumda bütün gelişmeler doğru ise Avukat Adnan Keskin “Bu gençler aday olmuyor. Ben aday olayım Sayın Kemal Kılıçdaroğlu.’ der mi?

Yoksa bütün bu gelişmeler bir TİYATRO MU? Asıl seçimi alacak Kılıçdaroğlu’nun başoyuncusu yola çıktı Denizli’ye mi geliyor?

CHP’nin bilinmeyen güçlü adayı KİM?

Yoksa sadece Kılıçdaroğlu mu biliyor bu ‘SİHİRLİ’ CHP adayını?

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.