Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’den istifa eden Başkan Gemi’den yeni açıklama geldi!

CHP’de istifası güne bomba gibi düşen Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi’den yeni bit açıklama daha geldi. Gemi, partisine geri döndüğünü açıkladı.

CHP'de istifası güne bomba

CHP’de yaşanan delege seçimleri sürecinin Hüseyin Gemi’nin istifasını getirdiği öğrenilmişti. Serinhisar Belediye Başkanı Gemi’nin delege seçimlerinde yok sayıldığı ve Gemi’nin buna tepki olarak istifa ettiği belirtilmişti.

Belediye başkanı Gemi’den konu ile ilgili yeni bir açıklama geldi. Gemi, tepkisindeki mesajın anlaşıldığını belirterek partisinden istifasını geri çektiği ve görevine CHP adı altında devam edeceğini açıkladı.

35 yıldır mensubu olduğum Cumhuriyet Halk Partisi saflarında gerek ilçe başkanı, gerekse de belediye başkanı olarak Serinhisar halkına hizmet ettim. 17-11-2019 tarihinde partililerimiz arasındaki saygıyı sevgiyi ve vefa duyguları konusundaki hassasiyetimin ilçe yönetimimiz tarafından dikkate alınması amacıyla partimden istifa ettiğimi bildirdim (Mesajımın alındığını görmüş olduğum için 18-11-2019 tarihinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir belediye başkanı olarak görevimin başındayım 17.11.2019)

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Hüseyin Gemi