CHP’li Ali Engin: O Senaryoların İçerisinde Kaybolup Gidecekler

CHP’li Ali Engin: O Senaryoların İçerisinde Kaybolup Gidecekler

CHP İzmir Milletvekili adayı Ali Engin, 24 Haziran seçiminin önemine değinerek, “Birileri farklı senaryolar yazarak kafa karıştırmaya çalışıyor. CHP’liler Cumhurbaşkanlığı seçiminde Muharrem İnce’ye milletvekilliği seçiminde ise başka partiye oy atacakmış ya da bunun tam tersinin olacağı söyleniyor! Bununla ilgili farklı senaryolar yazılıp çiziliyor. Bu bir algı operasyonudur. İzmirliler daha önceki seçimlerde olduğu gibi Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi’ne sonuna kadar sahip çıkacaktır. CHP parlamentoda çoğunluğu elde edecek ve İnce Cumhurbaşkanı seçilecek. Farklı senaryolar yazıp çizenler yazdıkları senaryonun içerisinde kaybolup gidecektir” dedi.

 

CHP’nin ikinci bölge dokuzuncu sıra milletvekili adayı Ali Engin, seçim çalışmaları kapsamında her gün birden fazla ilçede hem partililerle hem de vatandaşlarla bir araya geliyor. Ziyaret ettiği ilçelerde özellikle esnafı ve kahvehaneleri gezen Engin, herkesin tek tek elini sıkıyor, vatandaşlarla bol bol sohbet ediyor.

İş dünyası kan ağlıyor

Kendisinin iş dünyasının içerisinde yer aldığını belirten Engin, “Maalesef ekonomi hiç iyi gitmiyor. Şuanda baskılanan bir ekonomi var. İşveren de işçi de tedirgin. Elbette böyle olmasını istemeyiz. Ancak AKP hükümetinin ekonomideki kötü performansı ortaya bu olumsuz tabloyu  çıkartıyor. İş insanları o kadar baskı altında ki ne durumda oldukları söyleyemiyor. Ekonominin düzelmesi için bu anlayışın iktidardan gitmesi gerekiyor. CHP’nin iktidarında güçlü bir ekonomiyle Türkiye şahlanacaktır” dedi.

AKP en büyük hüsranı İzmir ve Ege bölgesinde yaşayacak

CHP ile İzmirlilerin her zaman olaylara aynı pencereden baktığını belirten CHP İzmir milletvekili adayı Ali Engin, “Şu sıralar farklı senaryolar kuruluyor. ‘CHP’liler Cumhurbaşkanlığı seçiminde başka bir adaya genelde ise kendi partilerine oy atacakmış. Ya da bunun tam tersini söylüyorlar. Bu tamamen bir algı operasyonudur. Bunu iyi okumak gerekmektedir. CHP’liler asla başka bir partiye ya da başka bir partinin adayına oy atmaz. CHP’liler dün olduğu gibi 24 Haziran’da da Atatürk’ün kurduğu partiye oy atar! İzmirliler ve CHP’liler daha önceki seçimlerde olduğu gibi Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisine sonuna kadar sahip çıkacaktır. CHP parlamentoda çoğunluğu elde edecek ve İnce Cumhurbaşkanı seçilecek. Farklı senaryolar yazıp çizenler yazdıkları senaryonun içerisinde kaybolup gidecektir. Şunu rahatlıkla ifade edebilirim ki AKP en büyük hüsranı İzmir ve Ege Bölgesi’nde yaşayacak” dedi.

Yayınlama: 06.06.2018
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.