Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’li Başkanlar Kepenek için Seferber Oldu.. Şimdi de Başkan Çalkaya Honaz’da

2 Haziran’da yenilenecek Honaz Belediye Başkanlığı seçimleri öncesi Millet İttifakı Honaz Belediye Başkan adayı Yüksel Kepenek için CHP’in Büyükşehir ve ilçe belediye başkanları seferber oldu. Tunç Soyer ve Abdül Batur’un ardından Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, Kepenek’e destek için Honaz’a geldi.

2 Haziran’da yenilenecek Honaz

31 Mart Yerel Seçimlerinde Denizli’de başa baş geçen ve 1 oy farkla CHP adayı Yüksel Kepenek’in kazandığı seçim, kısıtlı seçmen tespit edilmesi nedeniyle YSK tarafından iptal edilmiş ve 2 Haziran’da yeniden yapılmasına karar verilmişti. Seçim çalışmalarının devam ettiği Honaz ilçesi seçime az bir zaman kala Millet İttifakı kanadında önemli isimleri devam ediyor.

 

Millet İttifakı Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek’e destek olmak amaçlı gerçekleştirilen ziyaretlerin ilki İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’den gelmişti. Ardından Memleketi Honaz olan İzmir Konak Belediye Başkanı Abdül Batur Kepenek’i yalnız bırakmamıştı. Bugün ise İzmir Balçova İlçe Başkanı Aygül Eryılmaz, Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, önceki dönem Belediye Başkanı aslen Çal Selcenli Mehmet Ali Çalkaya Kepenek’e destek için Honaz’a geldi. Ziyarette CHP Genel Başkanı Gülizar Biçer Karaca, CHP İl Başkanı Mahir Akbaba ve CHP Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik’te yer aldı.

Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya ile Yüksel Kepenek pazar esnafı ve Honazlılar ile buluştu. 2 Haziran’daki seçimler için destek istendi. Ziyarette Honaz kiraz tarlaları da ziyaret edildi.