Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’li Beko “Erdoğan ve Saray Rejimi Ülkeyi Yıkımın Eşiğine Getirmiştir”

CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, TL’nin değer kaybetmesine ilişkin yaptığı açıklamada, “Erdoğan ve Saray Rejimi, ülkeyi yıkımın eşiğine getirmiştir” dedi.

CHP İzmir Milletvekili Kani

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gece yarısı kararları ve Merkez Bankası’nın 20 ay içinde 5. kez değiştirilmesinin ardından TL’de sert bir değer kaybı yaşandı. TL’nin Dolar karşısında erimesine ilişkin CHP İzmir Milletvekili Kani Beko’dan açıklama geldi.

“MİLYONLAR BİR GECEDE, DAHA DA FAKİRLEŞTİ”

CHP’li Beko, “Erdoğan ve Saray Rejimi ülkeyi yıkımın eşiğine getirmiştir! Milyonlar bir gecede daha da fakirleşmiş, asgari ücretlinin, emeklinin, memurun maaşları dolar karşısında pul olmuştur. Asgari ücret; 350 dolara gerilemiş, açlık yoksulluk endekslerinin dibine vurmuştur.” dedi.

“4-5 MAAŞLA SARAYDA YAŞAYANLAR HALKIN DERİNDEN BİHABERDİR”

CHP İzmir Milletvekili Kani Beko açıklamasının devamında, “Ancak biliyoruz ki, dört maaşla, beş maaşla saraylarda yaşayanlar; halkın derdinden bihaberdir. Gece yarısı kararnameleriyle hem daha yüksek faiz hem de daha yüksek döviz kuruyla ülke ekonomisini iflasa sürüklenmektedir!” şeklinde konuştu.

“İLK SEÇİMDE UCUBE REJİMLERİYLE DEVRİLİP GİDECEKLER”

Hiçbir koşulda umutsuzluğa yer olmadığını vurgulayan CHP’li Beko, “Halkı açlığa ve yokluğa terk etmeyi tek adam düzeniyle sürdüreceklerini zannedenler, ilk seçimde halkın kararını görecek ve ucube rejimleriyle beraber devrilip, dağılıp gideceklerdir.” dedi.

“AKP DEMEK AÇLIK VE YOKSULLUK DEMEKTİR”

Beko son olarak, “Unutulmasın ki; AKP demek açlık demek, yoksulluk, işsizlik, yokluk ve zam demektir! AKP demek devlet imkanlarıyla yandaş beslemek, halkın ise kuru ekmeğe muhtaç hale gelmesi demektir. Bu ‘Kuru Ekmek’ düzenini ortadan kaldıracak, kamucu politikalarla demokratik, lâik, sosyal bir hukuk devletinin yeniden inşasını hep beraber sağlayacağız!” ifadelerini kullandı.