CHP’li Eski Milletvekilinin Dolandırıcılara 2 Milyon Kaptırdığı İddiası

Eski Başbakanlardan Bülent Ecevit’in Özel Kalem Müdürlüğünü de yapan CHP 15. dönem İzmir Milletvekili ve eski Alaçatı Belediye Başkanı Remzi Özen, iddialara göre dolandırıcıların kurbanı olarak 2 milyon lira parasını kaptırdı. 

CHP’li Eski Milletvekilinin Dolandırıcılara 2 Milyon Kaptırdığı İddiası
Yayınlama: 04.07.2019
A+
A-

Edinilen bilgiye göre, Alaçatı Şehit Doğan Sakarya Polis Merkezi’ne müracaat eden CHP 15. dönem İzmir Milletvekili ve eski Alaçatı Belediye Başkanı Remzi Özen (83), iddialara göre dolandırıldığını söyledi. Dolandırıcılardan şikayetçi olarak ifade veren Özen, kendisini Konak Cumhuriyet Savcısı olarak tanıtan bir kişinin kullandığı telefon hattının kendisine ait olup olmadığını sorduğunu, kendisine ait olduğunu söylemesi üzerine de adının Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturmasında geçtiğini söylediğini anlattı.

CHP’Lİ ESKİ VEKİLE DOLANDIRICILIK ŞOKU: 2 MİLYON KAPTIRDI, ARAZİSİNİ DE SATIYORDU CHP’Lİ ESKİ MİLLETVEKİLİNİN DOLANDIRICILARA 2 MİLYON KAPTIRDIĞI İDDİASI

ARAZİSİNİ DE SATACAKKEN FARKINA VARDI

Kendisini Konak Cumhuriyet Savcısı olarak tanıtan kişinin soruşturmadan adının çıkarılabilmesi için 2 milyon lira istediğini belirten Özen, bunun üzerine şahsi hesabından 2 milyon lirayı çekerek Urfa’nın Akçakale ilçesine götürdü ve parayı teslim ettiğini anlattı.
Döndükten sonra kendisini tekrar aradıklarını ve 3 milyon lira daha istediklerini ileri süren Özen, bunun üzerine bir arsasını satmak üzere girişimde bulunduğunu söyledi. Özen, kendisinin sürekli olarak telefonla aranması üzerine, durumdan şüphelenerek polise başvurdu.
Emniyet ekipleri, Özen’in şikayeti üzerine soruşturma başlattı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.