CHP’li Varlıker’den Osman Zolan’a sert eleştiri

CHP Merkezefendi eski İlçe Başkanı Tolga Varlıker, 2020 Denizli Yılı logosu için yapılan oylama sonrası Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a sert eleştiriler getirdi. Varlıker, Zolan’ın Denizli’de sorulması gereken soruları sormazken, sonucu belli olan logo seçimini sormasına vurgu yaptı.

CHP’li Varlıker’den Osman Zolan’a sert eleştiri

CHP Merkezefendi eski İlçe Başkanı Tolga Varlıker, ilçe başkanlığını kaybetmesine rağmen muhalefetini sürdürüyor. Varlıker, 2020 Denizli Yılı logosu seçini üzerinden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı eleştirdi.

Varlıker, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Denizli’de mevcut sorunların halka sorulmazken, sonucu belli olan bir logo seçiminin halka sorulmasını sert bir dille eleştirdi.

İŞTE VARLIKER’İN O YAZISI;

Osman Zolan sen sorma sorma, 2020 Denizli yılı logosunu vatandaşa sor.
Sonucunu da heyecanla bekle, beklet… Zaten ilkokul çocuklarımıza sorsaydın bu logoyu, onlar sana söylerdi, horoz olsun yanında da 2020 yazsın. Al sana en güzelinden afili logo. Tepe tepe kullan. Sen 9 yıldır sorman gerekenleri sordun mu ? 2019 yılında Denizli’de 1088 şirket kuruldu. 552 şirket kapandı. Türkiye genelinde her 3 şirketten 1’i kapanırken Denizli’de 2 şirketten 1’i kapandı. Bu sıkıntıların sebeplerini sordun mu ? Suya rekor zam yaptık, ne oldu acaba bu ev halkının hali, esnafın hali diye sordun mu ? Bu şehrin sorunlarını sordun mu ? Madem sormuyorsun, şehrin önceliklerini bari sorsaydın… Bize sormadan yazdınız, çizdiniz 258 vizyon projeyi, yahu madem öncelikle hangisini yapalım diye sorsaydın ? Üçgen çarşısını yıktık yerine ne yapalım diye sorsaydın ? Pamukkale belediyesi size sormadı, madem ben sorayım deseydin de buna çok para gidecek, seyir tepesini yapsınlar mı yapmasınlar mı diye sorsaydın ? Trafiğe kapatacağın caddeyi yada tek yön yapacağın caddeyi oranın mahalle sakinlerine, esnafına sordun mu hiç ? Otoparkları nereye yapalım diye sordun mu ? Kimseye sormadan otobüs güzergahlarını ya değiştirdin, ya birleştirdin yada iptal ettin. Şikayetler geldikçe döndün baktın olmamış dedin, tamam düzeltelim dedin. Deneme tahtası olmadan önce sorsaydın ya bize ? Zaten biz sana söylerdik. Deski’nin çalışmalarından, belediyenin hizmetlerinden memnunmusunuz diye sordun mu ? Hiç bir zaman sormadın. Her şeye ben yaptım oldu dediniz.
Sora sora çakma denizli yılının çakma logosu nasıl olsun diye sordun.
Şimdi ben soruyorum sana; ne yapacaksın bu logo ile ?

Yayınlama: 22.01.2020
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.