Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’nin Adnan Abisi, Tagay için Çardak’ta

Millet İttifakı Çardak Belediye Başkan adayı Alattin Tagay önemli lider ve siyasetçileri karşılamaya,ağırlamaya devam ediyor. Tagay’ın misafiri CHP’nin ağır topu Adnan Keskin oldu.

Millet İttifakı Çardak Belediye

Millet İttifakı Çardak Belediye Başkan adayı Alattin Tagay, Salı günü İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu karşılayan ve coşkulu mitingde öne çıkan isimlerden biri oldu. Hemen ardından seçim bölgesi Çardak’a dönen Tagay, çalışmalarına ara vermeden devam etti. Tagay’ın bugünkü konuğu ise CHP eski Genel Sekreteri Adnan Keski oldu.

KESKİN MİLLET İTTİFAKI İÇİN SAHADA

Uzun dönem Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için adı geçen ancak gerçekleşmeyen Keskin bu sefer Millet İttifakı için sahalarda çalışıyor.Çardak’a ziyarette bulanan Adnan Keskin eski dostu Alattin Tagay’ın seçim çalışmalarına katıldı. Kent merkezi ve mahallelerde vatandaşlarla buluşan Keskin ve Tagay sorunları ve dilekleri dinlediler, çözüm önerilerini anlattılar. Keskin’in 31 Mart seçimlerine kadar Denizli’de saha çalışmalarına katılacağı öğrenildi.