Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çifte Diplomalı Manyak Yaşar Kayrakçı Yazdı: DOBRA DOBRA SİYASET

Yerel seçimlerin yaklaştığı şu

Yerel seçimlerin yaklaştığı şu günlerde bunalan, ekonomik krizden can çekişen halka, ‘Yeni Sorma Şekerler’ sunuyor siyasetçiler. Ortalık toz pembeleşmeye başladı ama halkta karşılığı kapkara.

Papaz’dı, MCkinsey’di, Cumhuriyet gösterileri derken emeklinin,emekçinin alım gücü kalmadı.900-1000 lira emekli maaşının bağlandığı, bu devlete 30 yıl hizmet vermiş benim bile 1650 TL emekli maaşı aldığım ülkede, alım gücü yarıya inmişken, gazeteci Arap Konsolosluğuna girdi mi,çıktı mı,kesildi mi,senin deden şehit benim oğlum gazi derken altta kalan hep Türk Halkı!

6 milyon işsizin olduğu ülkede asgari yaşam ücretini veremiyorsun, bal bize yine seçim yapıyoruz, ne olursun oyunu bize ver diyorusun. Kısaca herkes kırmızı pabuç derdinde. Halkta narkozlu hasta gbi olup biteni, taraflı medyadan sadece izliyor. Üşüyor ama doğalgazını yakamıyor. Yakarsa kendi de yanacak.

Denizli ve Ege’nin de ülkemizden pek farkı yok. En eğitimli, yaşam düzeyi en yüksek insanlar bu bölgede yaşıyor. Ezilen halkı en çok düşünen, ülke sorunlarına en reel çözümler üreten de bu bölge ama karşının anlama şansı yok yada o şans ona bırakılmamış.

Demokrasinin,hukukun, insan haklarının askıda olduğum ülkemde, ekmeği askıya alanlar alkışlanıyor, gülüyoruz ağlanacak halimize… 72 kişilik devlet yönetim kurullarına Hülya Koçyiğit, Orhan Gencebay, Nihat Zeybekci de girmiş. Modern akil adamlar! Meclis bypass edilmiş yada şeklen var. Bu kadar vekile niye maaş ödüyor bu halk? 725 bin zıpkın gibi genç bedelli askerlik için başvurmuş. Ne kadar kaçak yapı varsa imar barışı altından normale döndürülüyor, affediliyor Niye? Para burada. Denizli de Türkiye’nin birçok yerinde olduğu gibi deprem hattında, fay kırıklarının üstünde bir deprem olsa ne olacak? Kadep deyip gömeceğiz. Bedellinin parasını umarım askere harcarsınız da yeni donan şehitlerimiz olmaz Ekim ayı 2018’de AYIP OLDU, GÜNAH OLDU, YAZIK OLDU!

CHP niye adaylık başvurularını kısa süreli tuttu? Niye herkes gelmesin der gibi bağış vermeyi aday adaylarına dayatıyorsunuz? Denizli Büyükşehir Belediyesi için tek resmi aday adayı Mimar Arif Balkanay Denizli CHP’de diğerleri göz-kaş işareti mi bekliyor? Merkezefendi de 4 aday Şeniz Süzek’ten AKP’liler bile çekiniyor, bilin istedim. İlçeler de arap saçı, niye önseçimi devreye sokmadınız?

Diğer partileri hiç yazmaya gerek yok. Sen, Sen, Sen… Bitti. Halka da hadi seç… O kadar. Şuanda hem Denizli’de hem Türkiye’de partiler satranç oynuyor, blöf yapıyor, hamleyi karşının adayına göre yapacak. Batışa geçen ülkemiz de binlerce konkordato isteyen köklü firma var. Denizli’de de durum farksız. Ama şimdi gün ”Bak seçmenim bizim aday valla hepsinden iyi, açlığını zorluğunu geçici olarak unut bize oy ver” günleri…

HADİ HAYIRLI İŞLER…