Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çiğli’de toplu sünnet töreni

İZMİR’İN ÇİĞLİ İLÇESİNDE, DÜZENLENEN SÜNNET ŞÖLENİNDE 100 MİNİK SÜNNET OLURKEN, ŞÖLENDE İSE EĞLENCELİ DAKİKALAR YAŞANDI.

Bu haberin fotoğrafı yok

İzmir’in Çiğli ilçesinde, düzenlenen sünnet şöleninde 100 minik sünnet olurken, şölende ise eğlenceli dakikalar yaşandı.

Çiğli Belediyesi, bu yıl da düzenlediği toplu sünnet şöleni ile 100 çocuğu sünnet ettirdi. Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan ile eşi Ergül Arslan’ın ev sahipliği yaptığı 11. Sünnet Şöleninde, sünnet çocukları ve aileleri için çeşitli etkinlikler düzenlendi. Akşam düzenlenen gecede ise minikler eğlenceli dakikalar yaşadı. Etkinliğe meclis üyeleri, muhtarlar, bürokratlar ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı.

Sünnet şöleninde önce minikler için belediye konferans salonunda palyaço gösterileri yapıldı. Miniklerin heyecanla izledikleri gösterilerin ardından belediye lokalinde yemek düzenlendi. Çocukların ellerine kına yakıldığı gecenin sonunda ise sünnet çocukları, Başkan Hasan Arslan ile birlikte pasta kesti. Başkan Hasan Arslan, sünnet çocukları ve aileleriyle de bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Başkan Hasan Arlan, Çiğli Belediyesi’nin sosyal projeleriyle örnek olduğunu belirterek, “Fiziki yatırımları her zaman yaparız; ancak sosyal etkinler zamanında olmalı. İnsanımıza ulaşmalıyız. Bugün çok mutluyuz. Çocuklarımızı sünnet ettirdik. Sünnet yapamayan ailelerimizin yanında olduk. Çiğlili hemşehrilerimizin çocuklarını belediye olarak sünnet ettirmek istedik. Hepimize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.