Cilt Sağlığına zararlı yiyecekler neler?

Fastfood ürünleri cilde zarar veriyor iddiası doğru mu? Cilt bakım ve güzellik uzmanı Yasemin Miras, konu ile ilgili açıklama yaptı.

Cilt Sağlığına zararlı yiyecekler neler?

Fastfood ürünlerinin cilt sağlığı na zarar verip vermediği tartışmalarına cilt ve bakım uzmanı Yasemin Miras da katıldı. Miras, Fast Food, tuzlu yemişler, kzıartmalar, şekerli gıdalar ve alkolün cilde zarar

verdiğini söyledi. Cilt bakımı konusunda dikkat edilmesi gereken bir çok şey olduğunu ifade eden Miras, cilt sağlığı, kaliteli yaşlanmak ve cilt sağlığını tehdit eden yiyecekler ile ilgili konuştu. Miras, ‘Her şey doğadan geliyor’ dedi.

CİLT BAKIMINDA HARCAMALARA DİKKAT!

Katıldığı bir televizyon programında açıklamalar yapan Miras, “Cilt sağlığı her bayanın özenle dikkat ettiği bir konu. Dünya genelinde cilt sağlığını korumak amacıyla kadınlar yüksek harcamalar yapıyorlar. Bu harcamaları minimum seviyeye indirmek; ancak cilt sağlığını maksimum seviyede tutmanın yolları basit” dedi.

CİLT SAĞLIĞINI BOZAN YİYECEKLER NELER?

Miras, cilt sağlığını bozabilecek yiyecekler ile ilgili, “Fast food, tuzlu yemişler, kızartmalar, şekerli gıdalar, alkol tüketimi ve kafein tüketimi cilt sağlığını olumsuz yönde etkiliyor. Bu besinlerden uzak durulması gerekiyor” şeklinde konuştu.

Yasemin Miras, günümüzde kadınların yaptığı estetik müdahalelerin bir çoğunu gereksiz bulduğunu belirterek, yapılan müdahalelerin kaliteli yaş almak adına cilde ve vücuda zarar verdiğini sözlerine ekledi.

Yayınlama: 12.10.2019
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.