Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çin heyeti Vali Karahan’ı makamında ziyaret etti

Çin Halk Cumhuriyeti Hunan Eyaleti Hükümet Genel Sekreter Yardımcısı Zhang Zhıjun, Denizli’nin duayen gazetecisi Ahmet Deda ile birlikte Denizli Valisi Hasan Karahan’ı Makamında Ziyaret Etti.

Çin Halk Cumhuriyeti Hunan

Denizli’de turizm bölgelerinde incelemelerde bulunmak, sağlık turizmi hakkında bilgiler almak ve Çin Halk Cumhuriyeti – Türkiye arasındaki ticari ilişkileri geliştirmek amaçlı Denizli’ye gelen Çin Halk Cumhuriyeti Hunan Eyaleti Hükümet Genel Sekreter Yardımcısı Zhang Zhıjun ve Sivil Havacılık Başkanı Li Jun ile gazeteci Ahmet Deda’nın da bulunduğu heyet, Denizli Valisi Hasan Karahan’ı Makamında ziyaret etti.

VALİ KARAHAN DENİZLİ’Yİ ÇİN HEYETİNE ANLATTI

Vali Hasan Karahan, Çin Halk Cumhuriyeti Hunan Eyaleti Hükümet Genel Sekreter Yardımcısı Zhang Zhıjun ve Sivil Havacılık Başkanı Li Jun ile beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Denizli’nin sosyal, kültürel, turizm ve ekonomik yapısı hakkında bilgiler verdi.

ÇİNLİLERE YATAĞAN BIÇAĞI HEDİYE EDİLDİ

Vali Karahan ziyaretlerin anısına; Çin Halk Cumhuriyeti Hunan Eyaleti Hükümet Genel Sekreter Yardımcısı Zhang Zhıjun’ a Yatağan Kılıncı, beraberindeki heyete de çeşitli hediyeler verdi.