Çin Heyetinden Başkan Işık’a Ziyaret

Çin Sanayi ve İşadamları Derneği Başkanı aynı zamanda China Tianchen Engineering Corporation firmasından Ekrem Aydın, Vedat BıyıklıI, Zhou SHILI ile Wang JIAN, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ı makamında ziyaret etti.

Çin Heyetinden Başkan Işık’a Ziyaret
Yayınlama: 25.06.2019
A+
A-

Ülkemizde Tuz Gölü’nde Doğalgaz Depolama projesi, Kazan Soda Külü Tesisi, Beypazarı Soda Külü ve Sodyum Bikarbonat Tesisi olmak üzere yaklaşık 2 milyar dolarlık projelerinin anahtar teslimini yapan China Tianchen Engineering Corporation firması yetkilileri ile Çin Sanayi ve İşadamları Derneği yöneticileri, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ı ziyaret etti.

Ziyarette Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ın, Kütahya’nın daha güzel ve yaşanabilir bir şehir haline gelebilmesi için planlanan projeleri hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Kütahya Belediye Başkan Yardımcıları Salih Özden, İlyas Bahar, Abdullah Damcı, Murat Arık, Fatih Gölgeli ile Ali İhsan Ertaş’ın da yer aldığı ziyarette Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, konuklarına ziyaretleri sebebiyle teşekkür edip günün anısına hediye takdim etti.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.