Çin’in gözü Ege Yön Haber’de

Dünyanın en kalabalık nüfusuna ve en büyük ekonomisine sahip olan Çin Halk Cumhuriyeti’nde Ege bölgesinde yayın yayan Ege Yön Haber’in haberleri okunuyor. Çin’in Türkiye’de yaptığı yatırımları ve Türkiye’nin Çin işbirliği hakkındaki haberler Ege Yön Haber referansı ile Çin’de yayınlanıyor.

Çin’in gözü Ege Yön Haber’de
Yayınlama: 12.09.2019
A+
A-

Türkiye-Çin ilişkileri gün geçtikçe büyüyor. Özellikle Ege İhracatçılar Birliği’nin(EİB) Çinlililer ile ikili ilişkileri işbirliğini dün geçtikçe geliştiriyor. Ege Yön Haber olarak EİB’in yaptığı yatırımlar, Ege ekonomisindeki büyümedeki etkisi ve Çinli yatırımcılarla gerçekleştirdiği projelere haber sitemizde yer veriyoruz. Türkiye’deki vatandaşlar bu gelişmelerden Ege Yön Haber ve yayın organları ile haberdar olurken bu durumun Çin ayağı yine Ege Yön Haber aracılığı ile çözüldü.

Çin’de yayın yapan weibo.com adlı haber sitesi Ege Yön Haber referanslı yatırım, işbirliği haberlerini sitesinde yayınlayarak Çinli vatandaşların gelişmelerden haberdar olmasını sağladı. Ege Yön Haber Türkiye-Çin ilişkilerinin devam etmesi, büyümesi için yayıncılık bağlamında desteğine devam edecek.

https://www.weibo.com/overseas

https://m.weibo.cn/status/4415710392245021?

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.