Çinli Dünya Devi CRRC Dinar’da

Çinli Dünya Devi CRRC Dinar’da
Yayınlama: 22.01.2018
A+
A-

CRRC firması yetkilileri Pazarlama Müdürü Tiger Lee, Tamir ve satış sonrası destek supervisor ı Li Jun, Türkiye Pazarlama müdürü Fu Li ve pazarlama müdür asistanı Fang Guiming Dinar Acarlar Vagon firmasını ziyaret ettiler.

Son teknoloji hybrit ve dizel lokomotifleri tüm dünyaya üreten ve pazarlayan CRRC firması ile Acarlar Vagon, lokomotif üretimlerini Acarlar Vagon ’un Dinar’daki tesislerinde üretmek, Türkiye ve Avrupa piyasasına birlikte pazarlamak için prensipte anlaşarak iyi niyet sözleşmesi imzaladılar.

CRRC firması pazarlama müdürü Tiger Lee yaptığı konuşmada, Çin’in Ziyang şehrinde 1.700.000 m2 lik bir alanda 200.000 kişilik çalışanıyla tüm dünyaya lokomotif, hızlı tren, metro gibi raylı sistemler için çeken araçlar ürettiklerini ifade etti. Vietnam, Türkmenistan, Kazakistan gibi ülkelerde lokomotiflerimizi üretip, Dünya’nın 25 kadar ülkesine ihraç ettiklerini, yaptıkları ön incelemeler sonucu Türkiye’de de lokomotif üretme kararı aldıklarını belirtti.

Acarlar Vagon yönetim kurulu başkanı Saffet Acar, yaptıkları açıklamada “ Lojistik açıdan Dinar’ın hem karayolu hem de demiryolu açısından çok önemli bir noktada bulunuyor. Ayrıca hava ve deniz yollarına da çok yakın. CRRC yetkilileri fabrika sahamızı incelediler ve kendileri çok memnun kaldılar. Kendileri ile son teknoloji lokomotifler üretip ülkemize katma değer sağlamak istiyoruz. Umarım Dinar’ımıza ve ülkemize hayırlı olur.” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.