Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çivril geleneksel voleybol turnuvası başlıyor

DENİZLİ ÇİVRİL BELEDİYESİ VE İLÇE GENÇLİK SPOR MÜDÜRLÜĞÜ İŞBİRLİĞİ İLE GERÇEKLEŞTİRİLECEK OLAN “ÇİVRİL GELENEKSEL VOLEYBOL TURNUVASI” 3 ARALIK DA TARİHİNDE BAŞLAYACAK.

DENİZLİ ÇİVRİL BELEDİYESİ VE

Denizli Çivril Belediyesi ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilecek olan “Çivril Geleneksel Voleybol Turnuvası” 3 Aralık da başlayacak.

Voleybol turnuvası Çivril Spor Salonu’nda yapılacak. Takımlar 3 grupta ter dökecek. A Gurubunda Menteş, Yuvaköy, Belence, Esnaflar, Karayahşiler Çal Gençlik, Haydan takımları B Grubunda Çivril Eğitim İş Sen, Pamukkale Üniversitesi, KYK, Baklan Eğitim Bir Sen, Yamanlar, Kıralan Fatih Koçak ve C Gurubunda ise Çivril Eğitim Bir Sen, Karahallı, Sökmen, Kızılcayer, Sarılar, Kıralan Demir ve Server Gazi Hastanesi takımları olacak. Toplam 21 takımın katılacağı turnuvaya çevre ilçelerden takımlarda katılacak. Böyle önemli bir turnuvanın düzenlenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, “Göreve gediğimiz ilk günden itibaren sosyal, sportif ve kültürel faaliyetlere her zaman destek olduk ve yine olmaya da devam edeceğiz. Bu kapsamda düzenlendiğimiz voleybol turnuvasında mücadele edecek tüm takımlara şimdiden başarılar diliyorum” dedi.