Çivril’de üst yapı çalışmaları sürüyor

DENİZLİ ÇİVRİL BELEDİYE BAŞKANI DR. GÜRCAN GÜVEN, GÖREVE GELDİKTEN SONRA İLÇENİN DAHA GÜZEL BİR GÖRÜNÜME KAVUŞMASI İÇİN YOĞUN ÇABA GÖSTERDİKLERİNİ İFADE ETTİ.

Çivril’de üst yapı çalışmaları sürüyor

Denizli Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, göreve geldikten sonra ilçenin daha güzel bir görünüme kavuşması için yoğun çaba gösterdiklerini ifade etti.

Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, üst yapı çalışmalarının devam ettiği Düzbel Mahallesi’ndeki çalışmaları yerinde inceledi. Düzbel’de yapımına Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince başlanan üst yapı çalışmalarında sona gelindi. Mahalle girişinde vatandaşlar tarafından sevgi gösterisi ile karşılanan Güven, çalışmaların plan ve programların uygun bir şekilde sürdüğünü vurgulayarak, “İlçemiz Çivril’in her yerinde olduğu gibi Düzbel Mahallesi’nde de üst yapı çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Göreve geldiğimiz günden itibaren gerek fen işlerimizi, gerekse belediyemizin diğer birimlerini ilçemizi daha güzel bir görünüme kavuşturmak için seferber ettik. Yaz kış demeden ilçemizin çehresini değiştirmek için ekibimizle birlikte gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Yayınlama: 05.11.2018
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.