Çocuklar sevimli dostlarla dolu dolu bir gün geçirdi

TURGUTLU BELEDİYESİ HAYVAN TEDAVİ VE BAKIM MERKEZİ, 4 EKİM HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ ETKİNLİKLERİ ÇERÇEVESİNDE KÜÇÜK HAYVAN DOSTLARINI AĞIRLADI.

Çocuklar sevimli dostlarla dolu dolu bir gün geçirdi
Yayınlama: 04.10.2018
A+
A-

Turgutlu Belediyesi Hayvan Tedavi ve Bakım Merkezi, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü etkinlikleri çerçevesinde küçük hayvan dostlarını ağırladı.

Turgutlu’da eğitim öğretim veren kreş ve okullardaki küçük hayvan dostları 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde Turgutlu Belediyesi Hayvan Barınağını ziyaret etti. Öğretmenleri ve idarecileriyle birlikte bakımevini gezen öğrenciler çalışmalar hakkında Temizlik İşleri Müdürü Evren Erbaş Ser’den bilgi aldı. Barınakta veteriner hekim olarak görev yapan Yunus Karatosun’dan hayvanların sağılığı ve bakımları hakkında bilgi alan hayvan dostu küçük öğrenciler hayvanlar ile yakından ilgilendiler ve yanlarında getirdikleri yiyecekler ile hayvanları beslediler. Temizlik İşleri Müdürü Evren Erbaş Ser amaçlarının çocuklara hayvan sevgisinin aşılamak olduğunu belirtirken, küçük çocukların diledikleri zaman aileleriyle birlikte hayvan barınağına gelip hayvan sahiplenebileceğini de sözlerine ekledi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.