Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çözüm için Mehmet Şakir Başak’a Geldiler

Bu haberin fotoğrafı yok

CHP Karabağlar Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Şakir Başak, onbir aydır sorun yaşayan Karabağlar’da ikamet eden Özkanlar Pazar Yeri esnafının davetine katıldı. Onlarca pazarcı bir araya gelerek yaşadıkları sorunları Başak’a anlatıp çözüm süreci için yardım istedi.

Mehmet Şakir Başak yoğun adaylık sürecinin yanı sıra esnafın sorunlarına eğilmeye devam ediyor. Onbir  aydır çözülemeyen Özkanlar Pazar Yeri sorunu için Başak’ın kapısına gelen pazarcılar yaşadıkları süreci, gelişmeleri ve varılan noktayı anlattı. Çok zor durumda olduklarını, mücadelelerinin sadece eve ekmek götürmek olduğunu ifade eden pazarcılar Şakir Başak’a yirmibir yıldır yaptığı siyasette örnek duruşuyla güvendiklerini, söylediği sözün arkasında durduğunu bildikleri için sorun çözme noktasında yanına geldiklerini belirtti.

CHP Sorunlara çare olmak için var

Karabağlar’da ikamet eden pazar yeri esnafını dikkatle dinleyen Başak: “ Uzun yıllar esnaflık yapan biri olarak bugün burada içinizde bulunuyor ve sorunlarınızı anlıyorum. Beni siyasi bir figür olarak değil, bir ağabeyiniz, bir kardeşiniz olarak görün. “ cümleleriyle sözlerine başladı. Başak: “ Cumhuriyet Halk Partisi sorun değil çözüm üretir. Biz yoksullaşan ve yoksunlaşan halkımızın sorunlarına çare olmak için siyaset yapıyoruz. Burada insani bir durum olduğunu görüyorum. Partimizin kurucu felsefelerinden biri olan zorda olana, ezilene, haksızlığa uğrayana yardım eli uzatmak zorundayız. Ben de bu konuda sorumlu bir partili olarak sorunun çözümü için arabulucu olacağım. En kısa sürede bu sıkıntıyı yok etmek için elimden geleni yapacağım.”  Sözleriyle esnafın takdirini topladı.

Pazar yeri esnafı bu sözler karşılığında samimiyetine ve sözüne güvendikleri, esnafın yanında olan Başak’ın arkasında olacakları sözünü verdi.