Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cumhur İttifakı Denizli’de Bir Araya Geldi

AK Parti Denizli Milletvekili

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Cumhur İttifakı’nın diğer üyesi Milliyetçi Hareket Partisi’nin İl Başkanı Cafer Birtürk’ü ziyaret etti. Milletvekili Şahin Tin, “MHP, devletin bekası söz konusu olduğunda bütün teferruatları bir kenara bırakarak, gerekeni yapmıştır. Bugün de yine aynı duruşu sergilemektedir. Ülkücü hareketin içinden gelen biri olarak Sayın Bahçeli ve teşkilatlarının sergilediği tavır bizi gururlandırıyor. Cumhur İttifakı oyunları bozacak, Türkiye güçlü geleceğe yolculuğunu sürdürecektir” dedi.

 

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, MHP İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, Milletvekili Adayı Feridun Ünal ve yönetim kurulu üyeleri tarafından ağırlanan AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin’e, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin de eşlik etti.

MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bizim önceliğimiz, devletimizin bekası ve Türkiye Cumhuriyeti çatısı altında yaşayan milletimizin güvenliğidir. Bu noktada Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin Cumhur İttifakı çatısı altında yer alma kararının sonuna kadar arkasındayız” diye konuştu.

“BEN DE ÜLKÜCÜ HAREKETTEN GELİYORUM”

 Milletvekili Şahin Tin, kendisinin de ülkücü camianın içinden geldiğini, MHP’nin çeşitli kademelerinde geçmiş dönemlerde siyaset yapmış olmaktan gurur duyduğunu belirterek, “Gelinen noktada şunu ifade etmek istiyorum. Ülkücüler, devletin bekası söz konusu olduğunda, her türlü ayrıntıyı bir kenara bırakır ve davalarının kendilerine yüklediği görevi ve sorumluluğu yerine getirirler. Bu anlamda MHP’nin Cumhur İttifakı’na katılması ve Sayın Devlet Bahçeli’nin devlet adamı kimliğine yakışır tavrı her türlü takdire şayandır. Ülkücü hareketin içinden gelen birisi olarak şahsım için de ayrıca gurur vesilesidir” dedi.

“CUMHUR İTTİFAKI CUMHUR’UN BAŞKANINI BELİRLEYECEK!”

 Türk Milleti’nin her zaman kenetlenerek, dış mihrakların, emperyalistlerin oyunlarını bozmayı başardığını vurgulayan AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, “Düşmanı tarih boyunca defalarca kez püskürten Türk Milleti, yeni bir sınav veriyor. Eminim ki; bu sınavdan da ülke olarak başarıyla çıkacağız. Bölgede planları olanlar, Türkiye’nin emperyalist planlardan haberdar olan ehil kişiler tarafından yönetilmesini istemeyenler, dört bir koldan saldırıyorlar. Ekonomimiz üzerinde, döviz kurları aracılığıyla manipülasyon yapıyorlar. Türkiye üzerinde ameliyat gerçekleştirme gayreti içindeler. Ama anlayamadıkları bir şey var. Ne yaparlarsa yapsınlar, Türk Milleti onlara istedikleri gibi at oynattıkları eski Türkiye’yi sunmayacak. O fırsatı bulamayacaklar. Çünkü halkımız oyunun farkında. Cumhur, kendisine yakışan başkanı, Milletin Adamı Recep Tayyip Erdoğan’ı seçecek ve bütün oyunları bozacak. Bu tarihi dönemeçte Cumhur İttifakı çatısı altında yer alan MHP’yi ve ülkücü camiayı da gelecek kuşaklar, minnetle anacaktır” diye konuştu.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin de, İl Başkanı Cafer Birtürk nezdinde, MHP camiasına Türkiye’nin menfaatleri doğrultusunda sergiledikleri milli duruş nedeniyle teşekkür etti.