Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı.. Ramazan ayında tüm Türkiye kapanacak!

Kabine toplantısının ardından açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ramazan ayında hep birlikte biraz fedakarlık yapacağız” diyerek alınan tedbir kararlarını duyurdu.

Kabine toplantısının ardından açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ramazan ayında salgınla mücadele kapsamında alınan kararları kabine toplantısı sonrası açıkladı. Türkiye geneli Ramazan ayı boyunca kategorilere ayrılmadan yasaklara tabi olacak.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı Ramazan ayı kararları:

* Ramazan ayında ise hep birlikte biraz fedakarlık yapacağız. Bu mübarek ay boyunca ülke genelinde hafta sonları sokağa çıkma sınırlaması uygulayacağız.

* Sadece Ramazan ayı boyunca Türkiye genelinde lokanta ve kafe gibi işletmeler hizmetlerini paket servisle sınırlandıracak.

* Yine Ramazan ayı boyunca ülke genelinde toplu iftar ve sahur gibi etkinlikler gerçekleştirilemeyecektir. Bu uygulamadan etkilenecek lokanta ve kafe gibi işletmecilere mevcut desteklere ilave olarak bazı katkılar sağlayacağız.

* Nisan ve mayıs aylarında normalleşme ve ücretsiz izin uygulaması kapsamında sigorta primi desteğinden yararlanamayan lokanta ve kafe çalışanlarımızın da prim yüklerini üstlenecek, ayrıca bunlara kişi başı 1500 TL nakdi ödeme yapacağız.

* Vatandaşlarımızdan bayramla birlikte her alanda özgürlüğümüzü gönlümüzce yaşayacağımız bir Türkiye fotoğrafına kavuşmak için bu süreci dikkatle ve hassasiyetle değerlendirmeye davet ediyorum.