Cumhurbaşkanı Erdoğan Denizli’ye Geliyor!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli’de bu gün gerçekleştireceği miting öncesi kentte bazı önlemler alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Denizli’ye Geliyor!
Yayınlama: 21.02.2019
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu gün Denizli’de olacak. Öğleden sonra 29 Ekim Bulvarı’nda gerçekleştireceği miting için şehre gelecek olan Erodğan için hazırlıklar sürüyor. Bu kapsamda halk otobüslerinin saatlerinde düzenleme ve bazı yolların da trafiğe kapatılması gibi bazı adımlar atıldı.

HANGİ YOLLAR TRAFİĞE KAPALI OLACAK?

Özay Gönlüm Meydanı olarak bilinen noktada mitingin gerçekleştirileceği Denizli’de bözellikle bu gün akşam saatlerine kadar 29 Ekim Bulvarı, Fatih Caddesi’nde başlayarak 438 ve 1852 Sokak kavşaklarında bulunan trafik ışıklarına kadar sabah saatlerinden itibaren kapalı olacak Fatih Caddesi, Esma Hatun Cami kavşağından Akkonak Parkı kavşağına kadarki kısım kapalı olacak diğer yollar olacak.

OTOBÜS SAATLERİNDE DEĞİŞİKLİK

Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş., Denizli’de bazı otobüslerin sefer saatlerinde değişikliğe gitti. Ulaşım A.Ş.’den yapılan açıklamada, “Sadece 21.02.2019 Tarihinde uygulanacak olan bazı otobüs hatlarımızın hareket saatlerinde değişiklik yapılacaktır. Değişiklik Yapılacak Hatlar; 1 Numara, 3 Numara, 5 Numara, 6 Numara, 7 Numara, 8 Numara, 11 Numara, 11/3 Numara, 12 Numara, 13 Numara, 14 Numara, 18 Numara, 19 Numara, 26 Numara, 29 Numara, 30 Numara, 40 Numara, 41 Numara, 43 Numara” denildi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.