Cüzdanını düşüren kadın hafiye gibi çalıştı

Denizli’de cüzdanını düşüren kadın, Kayıp cüzdanın peşine düştü. İş yerlerine ait güvenlik kameralarını inceleyen kadın, cüzdanını alan kişiyi bulduğu görüntülerle arıyor.

Cüzdanını düşüren kadın hafiye gibi çalıştı

İlginç olay dün akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Ayşe Su Yıldız, dün akşam saatlerinde İstiklal Caddesi üzerinde yürürken içinde bin 400 lira bulunan cüzdanını düşürdü. Cüzdanını bir süre sonra yoklayan genç kadın, cüzdanı bulamayınca aramaya başladı. Cüzdanı düşürdüğü sandığı yerlerde bulunan işyerlerinin güvenlik kameralarını inceleyen Yıldız, bir süre sonra cüzdanını düşürdüğü yeri tespit etti. Dedektif misali cüzdanının peşine düşen ve görüntüleri inceleyen kadın, cadde üzerinden geçen ve elinde tespih olan bir kişinin cüzdanı alarak uzaklaştığını fark etti.

POLİSE İHBAR ETTİ, KENDİSİ DE ARIYOR

Cüzdanını alan kişiyi tespit eden Ayşe Su Yıldız, daha sonra durumu polise bildirdi. İfadesini veren kadın, aynı zamanda da kayıp cüzdanını ve cüzdanı alan kişiyi bulmak için sosyal medya üzerinden video yayınladı. Görüntüleri paylaşan Yıldız, tanıyan olursa kendisine ulaşmasını istedi. Yıldız, “Yine Keşke böyle olmasaydı, sağlık olsun ama o benim emek vererek kazandığım para o yüzden boşver diyemiyorum” dedi.



Yayınlama: 17.01.2020
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.