Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Hatice Bardacıoglu

Değişim Uzmanı Neval Kütük’ün kaleminden; Duygu yönetimi

Merhaba sevgili okurlar, bu yazımda sizlere duyguların nasıl daha rahat özgürce ifade edilmesinden ve onları bastırmadan nasıl yönetilmesi gerektiğinden bahsedeceğim. Duygularınızı açık bir şekilde ifade ettiğinizde sorumluluğun tümünü üstlenmiş olursunuz. Doğal, baskılanmadan ifade edilen duygular size ve çevrenize zarar vermeyecek böylece iç dünyanızdaki karmaşa da azalacak.

Dünya Değişim Akademisi’nde Değişim Uzmanları aracılığıyla sunulan ‘’Duygu Yönetimi Sanatı’’ Değişim Programı ile eylemlerinizin sorumluluğunu üstlenerek duygularınızı hem özgürce ifade edeceksiniz hem de onları sağlıklı bir şekilde yönetebileceksiniz. İç dünyanızı dinlediğinizde kendinizi daha iyi anlayacaksınız ve duygularla mücadeleyi bırakacaksınız. Duygularla savaşmayı bıraktığınızda, farkındalığınız yükselecek böylece iç ve dış dünya arasında bütünleşme gerçekleşecek.

Değişim için her zaman bir organizasyon gereklidir. İşte bu organizasyonun diğer ismi, Dünya Değişim Akademisi’dir. Dünya Değişim Akademisi’nin amacı, insanlığın değişim ihtiyacını karşılamak ve değişimi bilimsel temellere oturtmaktır. Böylece içinizdeki tüm yıkıcı güçler yapıcı güçlere, negatif düşünceler de pozitif düşüncelere dönüşecektir. 

“Değişim” derken insanlığın pozitif yönde değişimini kastediyoruz. Değişim, bir süreçtir, akıştır ve sürekli devam eder. Fakat her değişim olumlu yönde olmayabilir. Dünya Değişim Akademisi’nde Değişim Programları aracılığıyla gerçekleşen değişim hep pozitif yöndedir. Değişim bir sanattır ve Değişim Sanatı sayesinde engeller aşılır, içinizdeki uyumuş potansiyeller ortaya çıkar. Değişim ile  kalıplardan özgürleşirsiniz, hayatınızın sorumluluğunu üstlenirsiniz. Değişim bitmek bilmeyen sonsuz bir yolculuktur ve çok heyecanlıdır. Bu yolculukta sizler de bizimle olabilirsiniz. 

 ‘Değişim Uzmanı kimdir? Değişim Uzmanı, insanların yaşadığı sorunları aşabilmesi için yöntemler sunar. Burada kastedilen yöntemler, Değişim Programlarıdır. Dünya Değişim Akademisi’nde 200’ ün üzerinde Değişim Programı vardır. Değişim Uzmanları bu programların uygulanmasında size rehberlik eder. Ayrıca Değişim Uzmanları, insanların öz doğalarına dönmeleri yolunda yol gösterir. 

Sizlere bu yazımda ‘’Duygu Yönetimi Sanatı’’ Değişim Programından bahsedeceğim. ‘’Duygu Yönetimi Sanatı’’ Değişim Programı’nı Dünya Değişim Akademisi merkezlerinde yüz yüze veya online olarak uygulayabilirsiniz. Program, 8 çalışmadan oluşuyor ve her çalışma 45 dakika sürüyor. Her çalışmada duyguların nasıl yönetilebileceği ile ilgili teorik bilgilendirme ve pratik uygulamalar yapılıyor.

Pratik uygulamalar; nefes, vücut çalıştırma ve gerginliği atma tekniklerini kapsıyor.  Beden hareketleri nefeslerle birlikte dinamik olarak uygulanıyor ve duygu, düşünceler yatışıyor. Böylece canlanıyorsunuz ve enerjiniz yükseliyor. 

Dünya Değişim Akademisi’nde uygulanan ‘’Duygu Yönetimi Sanatı’’ Değişim Programı ile duygularınızın farkında olarak, onları doğal, samimi, korkmadan ifade ederek gerçekten cesur olmayı öğreneceksiniz. Duyguları bastırmak korkarak, sürünerek yaşamak demektir. Siz, Değişim Tekniklerini uygulayarak risk alarak, yaşamınızı doyasıya yaşayacaksınız.

Duyguları ifade ettikçe derin bir sukunet, ferahlama ve hafifleme içinde olacaksınız. Kendinize olan güveniniz artacak, gerilim ve stresten özgürleşeceksiniz. Bütünlük içinde olarak sessizliğin verdiği huzuru deneyimleyeceksiniz. Böylece bu sessizlikte gerçek kendinizi bulacaksınız.

Yazımı sonlandırmadan, sizlere Değişim Uzmanlığı Eğitiminden bahsetmek istiyorum. Bu eğitim,  Dünya Değişim Akademisi ve İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (YENİSEM) işbirliği ile gerçekleşiyor. Eğitim, 8 gün her gün 2 saat olmak üzere toplam 16 saatten oluşuyor. 

Eğitim sonrasında Değişim Uzmanı oluyorsunuz ve uluslararası geçerliliği olan bir sertifika alıyorsunuz. En yakın Değişim Uzmanlığı Eğitimi 10-17 Ekim 2022 tarihleri arasında gerçekleşecektir. Eğitime katılarak Değişim Uzmanı olabilir, hem kendinizi, hem de tüm dünyayı değiştirebilirsiniz. 

Bir sonraki yazıda farklı bir Değişim Programı ile sizlerle olacağım. Yukarıda bu haftaki yazı kapsamında hazırlanan videoyu izleyebilirsiniz. Bizi takipte kalın.

Sevgilerimle

Neval Kütük

Dünya Değişim Akademisi

Değişim Uzmanı 

www.dunyadegisimakademisi.com

nevalkutuk77@gmail.com

0530 877 06 04

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER