Demirci’de yabani hayvanlara yiyecek bırakıldı

MANİSA’NIN DEMİRCİ İLÇESİNDE YÜKSEK RAKIMLI BÖLGELERDE BAŞLAYAN KAR YAĞIŞI NEDENİYLE KÜREME VE TUZLAMA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜREN MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİ,BÖLGEDEKİ YABAN HAYVANLARININ AÇLIK SORUNU YAŞAMAMASI İÇİN DAĞLIK BÖLGELERİN BELİRLİ NOKTALARINA YİYECEK BIRAKTI.

Demirci’de yabani hayvanlara yiyecek bırakıldı
Yayınlama: 07.12.2018
A+
A-

Manisa’nın Demirci ilçesinde yüksek rakımlı bölgelerde başlayan kar yağışı nedeniyle küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi ekipleri,bölgedeki yaban hayvanlarının açlık sorunu yaşamaması için dağlık bölgelerin belirli noktalarına yiyecek bıraktı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kar yağışının yoğun olarak kendisini gösterdiği bölgelerde ulaşımın aksamaması için teyakkuza geçti. Manisa’nın Demirci ilçesinde de yüksek rakımlı bölgelerde etkili olan yağışa karşı alarma geçen Manisa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, bölgede küreme ve tuzlama çalışmaları yaptı. Ormanlık alanda bulunan yabani hayvanların açlık sorunu çekebileceğini düşünen ekipler, kar küreme çalışmaları yaptıkları bölgede hayvanların bu sorunu yaşamaması için dağlık ve ormanlık bölgelerin belirli noktalarına yiyecek bıraktı. Bir personelin açlık nedeniyle yiyecek aramaya çıktığı düşünülen eşeği eliyle beslemesi, yürekleri ısıttı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Demirci Muhtarlık İşleri Müdür Vekili Kazım Aysan, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde tüm canlıların yaşamına saygı ilkesiyle çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.