DENİB Akademi Eğitimlerde Hız Kesmiyor

DENİB Akademi Eğitimlerde Hız Kesmiyor

DENİB AKADEMİ 3 Mart 2018 Cumartesi günü Smart And Small Talk Profesyoneller İçin Akılcı ve Kısa Konuşma Sanatı Eğitimini Denizli İhracatçılar Birliği Nihat Zeybekci Toplantı Salonu’nda gerçekleştirdi.

Düzenlenen eğitim programında; kişinin mevcut durum analizi, kendini anlayış biçimi, konuşmayı sabote eden kelimelerden kurtulmak, konuşma sırasında açılan parantezler, zihni odakta tutma, kelime dizini akışı, kısa ve net ifade kullanımı, muğlak ifadelerden uzaklaşma, anlaşılabilir olma, psikolojik etkenler, kişilik envanteri çalışması, konuşmayı yöneten tavırlar, amaçtan uzaklaşma, muhatapla senkronizasyon oluşturma, aynalama tekniği, dinleme, anlama, mesleki terminoloji kullanımı, ses tonu, nefes kontrolü, vurgu ve beden dili mesajları konularında MasterClass Reklam ve Organizasyon’dan Zeycan Deniz Beyaz tarafından bilgi verildi.

Eğitimle ilgili değerlendirmelerde bulunan TİM Başkan Vekili ve DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, eğitime katılan kişilerin önemli bir kısmının pazarlama kökenli olmadığını ve farklı departmanlarda görev yapan kişileri de eğitimde görmekten dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti ve katılımcılara başarılar diledi.

“Kaplumbağa Terbiyecisinin Sırrı” programı ile devam edecek

DENİB Akademi eğitimlerine 13 Mart 2018 tarihinde “Kaplumbağa Terbiyecisinin Sırrı” programı ile devam edecek. Ünlü sanat ve devlet adamı Osman Hamdi Bey’in önemli bir eseri olan Kaplumbağa Terbiyecisi tablosu üzerinden gerçekleştirilecek olan eğitim programında, liderlik ve yöneticilik özelliklerinin nasıl olması gerektiği anlatılacak.

Yayınlama: 06.03.2018
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.