Denizli Acıpayam’da Korkunç Kaza 3 Ölü 9 Yaralı

Denizli Acıpayam’da Korkunç Kaza 3 Ölü 9 Yaralı
Yayınlama: 20.04.2018
A+
A-

Acıpayam-Antalya yolu Akalan mahallesi yol kavşağında saat:00.20 sularında meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybederken, 9 kişide hafif yaralandı.

 

Alınan  bilgiye göre isçi servisini taşıyan Kâmil Alkan yönetimindeki 20 KS 488 plakalı  otobüs ile  Ahmet Özırmak yönetimindeki 16 BIR 59  plakalı araç ile  çarpıştı.

Çevredekilerin yardımları ile Ahmet Özırmak’a ait araçta bulunan Elif Özırmak,Cevriye Koca, Şaban Koca ve Nurten Akkuş araçtan  çıkarılarak olay yerine gelen ambulanslar ile ağır yaralı olarak Acıpayam Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Buradaki müdahalenin ardından Ahmet Özırmak ve Aynes servis işçisi Nedret Develi Serinhisar Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kurtarılamadılar

Ağır yaralı olarak Acıpayam Devlet Hastanesine kaldırılan Cevriye Koca(50) Nurten Akkuş(48) ve Serinhisar Devlet Hastanesine kaldırılan Ahmet Özırmak(56) tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan Elif Özırmak, Şahan Koca, İşçi servisi şoförü Kamil Alkan ve işçilerden 7 kişi Acıpayam Devlet Hastanesinde ayakta tedavi edildi.

Jandarma kazayla  ilgili soruşturma başlattı.

Ahmet Özırmak’ın, eşi Elif Özırmak ve akrabaları ile birlikte Alcı mahallesinde taziye ziyareti yapıp  Denizli’ye döndükleri bilgisine ulaşıldı.

Haber ve Fotoğraflar:  Can Acar ( Acıpayam )

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.