Denizli Adliyesi’nde darp edilen 72 yaşındaki İsmail Kılınç hayatını kaybetti!

Denizli Adliyesinde boşanan iki taraf arasında görülen nafaka davasında taraflar arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada taraflardan Gökhan Kılınç’ın babası 72 yaşındaki İsmail Kılınç olay yerinde hayatını kaybetti.

Denizli Adliyesi’nde darp edilen 72 yaşındaki İsmail Kılınç hayatını kaybetti!

Alınan bilgilere göre olay, dün öğle saatlerinde Denizli Adliyesi 4. Aile Mahkemesi önünde yaşandı. Daha önce boşanan Gökhan Kılınç ile Ayşe A. arasında görülecek nafaka davası nedeniyle adliyede bulunan iki aile ve Ayşe A.’ın yeni eşi Hasan A.’ın da dahil olduğu tartışma kavgaya dönüştü. Ayşe A., Hasan A. ve Ayşe A.’ın babası Ünal S. tarafından darp edildiği iddia edilen İsmail Kılınç olay yerinde yaşamını yitirdi. Sağlık personeli olan oğlunun ve olay yerine gelen sağlık çalışanlarının tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayan Kılınç adli tıp morguna kaldırıldı.

Yaşlı adamın otopsisinde darp bulgusuna rastlandı

Adli tıpta yapılan incelemelerde yaşamını yitiren İsmail Kılınç’ta darp bulgularına rastlanırken, olayın faili olduğu iddia edilen Ayşe A., Hasan A. ve Ünal S. gözaltına alındı. Kılınç’ın kafa, boyun ve göğüs bölgesinde bulunan darp izleri nedeniyle mi yoksa başka bir nedenle mi öldüğü bulguların sevk edildiği Antalya Adli Tıp Kurumundan gelecek raporun ardından netleşecek. Emniyet olayla ilgili başlattığı soruşturmada tarafların yanı sıra olay yerinde bulunan mahkeme hakimi, katipler ve Suriye uyruklu bir şahsın da ifadesine başvurdu.

Şüpheli şahısların gözaltı sürecinin devam ettiği olayla ilgili soruşturma devam ederken, İsmail Kılınç Burdur Gölhisar’da bulunan aile kabristanlığına defnedilecek.

Yayınlama: 23.07.2020
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.