Denizli Atatürk’te İlk 45 Dakika Tamamlandı!

Denizli Atatürk’te İlk 45 Dakika Tamamlandı!

Spor Toto Süper Lig’in 15. Haftasında Denizli Atatürk Stadı’nda Denizlispor, Gençlerbirliği’ni ağırlıyor. Kapalı gişe oynanan mücadelenin ilk yarısı 0–0 golsüz sona erdi.

Denizli Atatürk’te İlk 45 Dakika Tamamlandı!

Denizlispor Spor Toto Süper Lig2in 15. Haftasında kendi evinde Gençlerbirliği’ni ağırlıyor. Dün gece yaşanan silahlı kavgada hayatını kaydbeden Denizlispor’un sevilen tribün liderlerinden Haydar Varan’ın vefat etmesi nedeniyle Denizlispor maça kolunda siyah bant ile sahaya çıktı.

YILLAR SONRA KAPALI GİŞE

Yıllar sonra ilk defa kapalı gişe olarak tıklım tıklım dolan Denizli Atatürk Stadı’nda Denizlisporlu taraftarların desteği ile saha çıkan Denizlispor ilk yarıda daha çok savunmada kalan taraf oldu.  Gençlerbirliği yakaladığı net pozisyonlara girdi. Denizlispor ilk 10 dakikaya dengeli başlasa da ilerleyen dakikalarda Gençlerbirliği akınlarını durdurmaya çalıştı. Luca Claro, Selçuk Şahin ve Alper Uludağ ile yakaladığı net pozisyonlarda golü bulamadı. Kaleci Stachowiak ilk yarıda takımın geriye düşmemesi adına önemli müdahalelerde bulundu. İlk yarının sonlarına doğru sol çaprazdan pozisyona giren Mehmat Akyüz, vurabilecek açısı varken ceza alanının ortasına doğru hareket eden Ziya’ya pası attı. Ziya’nın gerisine düşen top Gençlerbirliği savunması tarafından uzaklaştırıldı. İlk yarıda her iki takıma da birer sarı kart çıktı.

Denizlispor’da 17. Dakikada İsmail Aissati sarı kart görürken, Gençlerbirliği’nde Lucas Claor 23 dakikada sarı kart ile cezalandırıldı.

Yayınlama: 09.12.2018
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.