Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Denizli Basket Kağıtspor maçına hazır

MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ DENİZLİ BASKET, 30 KASIM CUMA GÜNÜ SAAT 18.00’DA KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KAĞITSPOR’U KONUK EDECEK. PAÜ SPOR YERLEŞKESİ’NDE OYNANACAK MAÇIN HAZIRLIKLARINI TAMAMLAYAN DENİZLİ BASKET MAÇ SAATİNİ BEKLEMEYE BAŞLADI.

MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ DENİZLİ BASKET,

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, 30 Kasım Cuma günü saat 18.00’da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor’u konuk edecek. PAÜ Spor Yerleşkesi’nde oynanacak maçın hazırlıklarını tamamlayan Denizli Basket maç saatini beklemeye başladı.

Geçtiğimiz hafta İzmir deplasmanında Bornova Belediyesi’ni yenerek, ligde yenilmezlik serisini sürdüren Denizli Basket, ligin 6.haftasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor’u evinde ağırlayacak. Denizli Basket, bu maçın hazırlıklarını tamamladı. Maç saatini beklemeye başladı. Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Baş Antrenörü Şahin Ateşdağlı maç ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak, “İzmir deplasmanından güzel bir galibiyetle döndük. Ligin iyi ekiplerinden olan Bornova Belediyesi’ni kendi evinde, istediklerimizi sahaya yansıtarak, iyi bir mücadeleyle mağlup ettik. Galibiyet serimiz devam ediyor. Şimdi kendi evimizde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor ile mücadele edeceğiz. Hazırlıklarımızı tamamladık. Bu kritik haftada tüm Denizlilileri tribünlere davet ediyorum. Seyircilerimizden her zamanki gibi büyük bir destek bekliyoruz” diye konuştu.