Denizli Büyükşehir DEYEF’TE

Denizli Büyükşehir DEYEF’TE

Denizli Büyükşehir Belediyesi, bu yıl ilki düzenlenen “Denizli Emlak ve Yapı Endüstri Fuarı’na (DEYEF) katıldı. Fuarda, Denizli’de en çok yapı yapan Denizli Büyükşehir Belediyesinin de standı olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, “Denizli’yi dünya kenti yapmak için gece gündüz koşturuyoruz” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi DEYEF'te

Denizli Büyükşehir Belediyesi DEYEF’te

 

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi, bu yıl ilki düzenlenen Denizli Emlak ve Yapı Endüstri Fuarı’na (DEYEF) katılarak kentin geleceğine yön verecek projelerini tanıttı. Denizli Büyükşehir Belediyesi, kente kazandırdığı dev projelerin örneklerinin yer aldığı standa yok olmaktan kurtardığı tarihi binaları da gözler önüne serdi. Büyükşehir Belediyesi standını ziyaret eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, fuarın ilk olmasının kendilerini de mutlu ettiğini belirterek, “Denizli’de yeni fuarların yapılmasını önemsiyoruz. Denizli’nin fuarlar kenti olması açısından bir adım daha atmış oluyoruz. Bu yeni fuarın başarılı geçmesini diliyorum. Emlak ve konut alanında kurulan stantlar ve sunumlar gayet güzel. Vatandaşlarımızın fuarı ziyaret etmesini istiyoruz. Yapı fuarında birçok firma ve birçok seçenek var” diye konuştu.

“Köklü yatırımlar içerisindeyiz”

Denizli’nin yeni bir fuar daha kazandığını ifade eden Başkan Osman Zolan, “Fuarda Denizli’de en çok yapı yapan Denizli Büyükşehir Belediyesinin de standı var.  Burada yapmış olduğumuz çalışmaların örneklerini sunuyoruz” dedi. Başkan Osman Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Denizli’yi dünya kenti yapmak için gece gündüz koşturuyoruz. Bize emanet edilen bu şehre hizmet edebilmek için gece gündüz gayret ediyoruz. Nerede bir dert varsa onu çözmeye gayret ediyoruz. Köklü yatırımlar içerisindeyiz. Sadece günü kurtarmak değil, gelecek nesillere hizmet edecek eserler bırakmak istiyoruz. Geçmişten gelen değerlerimize de sahip çıkmak istiyoruz ve bunun için çalışıyoruz.”

 

Yayınlama: 15.03.2018
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.