Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Denizli Çal’daki kazada Tokmak ailesi’nden 3 kişi hayatını kaybetti!

Denizli’nin Çal ilçesinde meydana gelen traktör kazasında aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti.

Denizli'nin Çal ilçesinde meydana

Denizli’ye bağlı Çal ilçesi Yukarıseyit Mahallesi’nde meydana gelen kazada kamyon ile traktör çarpıştı. Kazada aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti.

https://youtu.be/6mRjRsnwX6o

Edinilen bilgiye göre, Çal ilçesi Yukarıseyit Mahallesi’nde meydana gelen kazada Ahmet E. yönetimindeki 20 NH 390 plakalı kamyon, önünde seyir halinde bulunan Ali tokmak idaresinde bulunan 20 NL 751 plakalı traktöre arkadan çarptı. Kazayı görenlerin anlattığına göre kamyon önüne kattığı traktörü metrelerce sürükledi. Ardından kontrolden çıkan kamyon tarlaya uçtu.

AYNI AİLEDEN 3 KİŞİ FECİ ŞEKİLDE CAN VERDİ!

Yaşanan feci kaza sonrası olay yerine çok sayıda Jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri yönlendirildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede tarktörde bulunan Ali Tokmak, eşi Nursel Tokmak ve Fatma Tokmak’ın feci şekilde can verdiklerini belirlendi.

Kazanın ardından yolda güvenlik önlemi alan ekipler karayolunu bir süre trafiğe kapattı. Kazada hayatını kaybedenlerin cenazeleri yapılan incelemelerin ardından otopsi için cenaze araçları ile Çal Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

KAMYON ŞOFÖRÜ GÖZALTINDA

Kamyon şoförü Ahmet E. ise jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.