Denizli Çardak’ta Mustafa Özdemir Elektrik akımına kapıldı!

Denizli’nin Çardak ilçesinin sevilen esnaflarından Mustafa Özdemir ceviz ağacı silkerken elektrik akımına kapılması sonucu ağır yaralandı. Elleri ve ayaklarında ciddi yaralanmalar meydana gelen Özdemir’e sosyal medyadan destek ve geçmiş olsun mesajları yağdı.

Denizli Çardak’ta Mustafa Özdemir Elektrik akımına kapıldı!
Yayınlama: 01.11.2019
A+
A-

Denizli’ye bağlı Çardak İlçesinde esnaf Mustafa Özdemir 26 Ekim Cumartesi günü feci bir kaza geçirdi. Alınan bilgilere göre, evinin balkonuna çıkarak bahçede bulunan ceviz ağacını silkelemek için bir sopa kullanan Özdemir, ağacın içinden geçen elektrik telini fark edemeyerek elektrik akımına kapıldı. Talihsiz esnaf elektrik akımına kapılması balkonda duvara çarparak yere yığıldı. Özdemir’in ellerinde ve ayaklarında elektrik akımına bağlı yanık ve patlamalar meydana geldi. Eşinin balkonda yere yığıldığını göre Tülay Özdemir ilk müdahaleyi yapmaya çalışsa da eşine dokunduğu anda ellerinden hafif yaralandı.

İZMİR’DE TEDAVİ GÖRÜYOR

Mustfa Özdemir olay yerine çağrılan 112 acil sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılarak ilk müdahalenin ardından İzmir Bozyaka Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Elektrik akımına kapılan Özdemir’in hayatı organlarının zarar görmemesi dolayısıyla durumunun iyi olduğu ellerinde ve ayaklarındaki yaralanmaların tedavi altına alındığı öğrenildi.

SOSYAL MEDYADA ÖZDEMİR VE AİLESİNE DESTEK MESAJLARI

Çardak ilçesinin sevilen esnaflarından Mustafa Özdemir’in yaşadığı talihsiz olayın ardından sosyal medyada Özdemir ailesine çok sayıda destek ve geçmiş olsun mesajları gönderildi.31 Mart seçimlerinde İYİ Parti’nin Çardak Belediye Başkan adayı Alaettin Tagay, Mustafa Özdemir’i hastanede ziyaret ederek yanında bulunamayan ailesi ile telefonda görüşmesini sağlayarak ailenin yanında oldu.

HABER:ORAL CAN TATAR

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.