Denizli CHP’den Bir İstifa Geldi

Denizli CHP’den Bir İstifa Geldi
Yayınlama: 13.04.2018
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) üyesi Zafer Kocaman, partisinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu “Tek Adamlıkla” suçladı, partisinden istifa etti.

Denizli Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis Üyesi Zafer Kocaman, partisinin tek adam yönetimine ve hakimiyetine gittiğini iddia ederek partisinden istifa ettiğini açıkladı. Zafer Kocaman açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Devlet marifet, likayet, basiret ve hakikat ile adalet üzerindedir. İktidar ve muhalefet, tıpkı özgürlük ve adalet gibi ikiz kardeşlerdir. İktidar kadar muhalefet mesupları da bu değerler ile donanmış olmalıdır. Üyesi bulunduğum Denizli Büyükşehir Meclisi üyeleri arkadaşlarımında bu donanıma sahip olduklarına inanıyorum. Muhalefet her zaman itiraz etmek, reddetmek ve istememezcilik değildir. Muhalefet halkın ve kamunun yarınını koruyan ve iktidara yol gösteren yapıcı farklı sesin sahibidir. İktidar partisi gibi şu ana kadar mensubu olduğum CHP’de de tek adamlık hüküm sürdüğünden 9 Nisan 2018 tarihli İlçe Seçim Kurulu’na verdiğim dilekçe ile istifa ettiğimi ve meclis üyeliği görevime bağımsız üye olark devam edeceğimi kamu oyuna arz ederim”.

İYİ Parti’ye mi Geçiyor?

Zafer Kocaman konuşmasının devamında, “Unutmamalıyız ki hayat her zaman İYİ bir şans daha verir. O İYİ’nin adı yarındır” diyerek İYİ Parti’ye geçeceğinin sinyalini verdi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.