Denizli’de apartman dairesini kumarhaneye çevirdiler!

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, apartmanda kumar oynatılan bir daireye baskın yaptı. Dairede yakalanan 7 kişiye ‘bulaşıcı hastalıklarla ilgili tedbirlere aykırılık’ suçundan da işlem yapıldı.

Denizli’de apartman dairesini kumarhaneye çevirdiler!
Yayınlama: 01.04.2020
A+
A-

Denizli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, Sırakapılar Mahallesinde, ruhsatsız olarak kumarhaneye çevrilmiş olduğu anlaşılan bir apartman dairesine baskın yaptı. Yapılan baskında sorumlu olduğunu beyan eden, daha önceden kumar oynatmak suçundan 4 ayrı kaydı bulunan H.D isimli şahıs ile aynı apartman dairesinde kumar oynadıkları tespit edilen V.İ., S.H. ,H. D, T.D, S.Ö ve H.T, isimli 7 şüpheli yakalandı. Sorumlu olduğunu beyan eden H.D.’ye ‘kumar oynanmasına yer ve imkan sağlama’ suçundan adli işlem yapılırken, kumar oynadığı tespit edilen 5 şahsa toplam 6 bin 125 TL idari para cezası uygulandı. Ayrıca adreste bulunan 7 şahsa da ‘Bulaşıcı Hastalıklarla İlgili Tedbirlere Aykırılık’ suçundan adli ve idari işlem yapıldı.

Yapılan operasyon neticesinde, kumar malzemeleri bin 240 TL para, okey taşları, 14 takım oyun kağıtları, 1 takım poker pulu ile kırma tabir edilen av tüfeğine ele geçirildi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.