Denizli’de Çardak Havalimanı’ndan bir pozitif vaka haberi daha geldi!

Denizli Çardak Havalimanı’nda görevli bir güvenlik görevlisinin korona virüs testi pozitif çıkmasının ardından yeni bir gelişme yaşandı. Virüs tespit edilen güvenlik görevlisinin çalıştığı vardiyada bir kişinin daha testinin pozitif çıktı.

Denizli’de Çardak Havalimanı’ndan bir pozitif vaka haberi daha geldi!
Yayınlama: 05.08.2020
A+
A-

Denizli Çardak Havalimanı’nda Kurban Bayramı’nın ikinci gününde korona virüs vakası tespit edildi. Edinilen bilgilere göre; H.Ş isimli güvenlik görevlisinin korona virüs testi pozitif çıktı. Yaşanan gelişme üzerine H.Ş’nin vardiyasında bulunan yaklaşık 22 güvenlik görevlisi tedbir amaçlı karantinaya alındı.H.Ş’nin testinin pozitif çıkmasının ardından ailesinde yapılan filyasyon çalışması ile Çardak İtfaiyesi’nde çalışan kardeşi K.Ş’de de korona virüs olduğu tespit edildi. K.Ş tedavi altına alınırken itfaiyede vardiyasında bulunan çalışma arkadaşları da tedbir amaçlı karantinaya alındı.Yaşanan vakaların ardından kötü haber güvenlik görevlisi H.Ş’nin 1 yaşındaki çocuğundan geldi. Ailede görülen virüsün 1 yaşındaki bebeğe de bulaştığı öğrenilirken vakaların Denizli Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındığı öğrenildi.

BİR GÜVENLİK GÖREVLİSİNDE DAHA

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Korona Virüs testi pozitif çıkan H.Ş’nin havalimanında bulunduğu vardiyada çalışan H.K isimli güvenlik görevlisinin de testinin pozitif çıktı. H.K’nın Denizli Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındığı öğrenildi.

DEDA HABER

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.