Denizli’de Gelinlik Dünyası, Gelinlik dünyasının tek adresi!

Denizli’de gelinlik sektöründe hizmet veren Denizli Gelinlik Dünyası tasarladığı gelinlik, damatlık, nişanlık ve kaftan(bindallı) yeni konsepti ile yeni evlenecek çiftlerin hizmetine sundu.

Denizli’de Gelinlik Dünyası, Gelinlik dünyasının tek adresi!

Evlilik yolunda hazırlıklarını tamamlama sürecinde hayallerinde ki gelinliği giymek isteyen gelin adayları için “her gelin prensestir ve prenseslerin tek adresi gelinlik dünyamızdır” sloganıyla Pelitlibağ mahallesinde kapılarını müşteriye açtı.

YÜZLERCE ÇEŞİT ÜRÜNLER, YENİ KONSEPT

Denizli Gelinlik Dünyası güler yüzlü personeliyle müşterilerin yeni modeller ve çeşitli konularda hizmet sağlayan, işletme sahibi Murat Çınar gelinlik,damatlık, nişanlık ve kaftan(bindallı), modellerinin tasarlayarak müşteriyle buluşturuyor.

HER BÜTÇEYE UYGUN GELİNLİK VE DAMATLIK

İşletme sahibi Murat Çınar; pandemi süreci kapsamında da düğün kısıtlamalarının hafiflemesiyle sezon hareketlenecek. Bizler yeni evlenecek çiftler için hem ekonomik, hem orta, hem de üst grupta çeşitli ürünler imalat ediyoruz. Gelinlik ve damatlıkta isteğe göre çeşitli dokunuşlar yapıyoruz. İşletmemizde Yeni model ürünlerimiz mağazamıza renk katıyor. Yeni evlenecek çiftlerin hayallerini gerçekleştirmek için buradayız. gelinlik,damatlık, nişanlık ve kaftan(bindallı), çeşitli ürünlerimiz bulunuyor gelinlikleri hem satılık, hem kiralık vereceğiz. Tüm ürünlerimiz de dev kampanyalarımız başladı. Hayallerindeki prensese dönüşme zamanı,kişiye özel tasarımlarla ve farklı model seçenekleri ile Denizli’de Pelitlibağ Mh. Fevzi Çakmak Bulv. No:176 şubemize bekliyoruz.

İşletme sahibi Murat Çınar şöyle devam etti: Değişiklikler ve ayarlamalar zaman aldığı için 3 ay önceden yeni evlenecek çiftler gelinlik ve damatlıklarını seçmelerini öneririz. Düğün zamanı geldiğinde gelinlik ve damatlık isteğe göre çeşitli dokunuşlar yapılacaktır. Tam tersi olarak da gelinliğinizi düğününüze nerdeyse günler kala seçerseniz daha fazla ücret ödemek zorunda kalabilirler.

Yayınlama: 24.02.2021
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.