Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Denizli Devlet Hastanesi Türkiye gündemine oturdu!

Dünya’da en çok kullanıcısı olan sosyal medya platformlarından biri olan Twitter’da Denizli Devlet Hastanesi trending topic oldu. Twitter kullanıcıları nedenini ise anlayamadı.

Dünya’da en çok kullanıcısı

Dünya’nın en çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri olan Twitter’da bu gün #DenizliDevletHastanesiBöyle hashtagi 2. sırada trend topic (TT) oldu. Herhangi bir olay ile veya bir konu ile alakası olmayan hashtagin neden 2.sıradan Türkiye gündeminde yer aldığını kimse anlayamadı. Akıllara ise dün akşam hastanede intihar girişimde bulunan ancak, Türk bayrağına bastığı gerekçesi ile tepki gören vatandaşın haberi geldi. Ancak tweetlerde bu haberle ilgili detay paylaşan bir kullanıcı olmadı. Bazı kullanıcılar ise Denizli Devlet Hastanesi’nin TT olduğunu görünce, hastane ile ilgili fikirlerini paylaştı.

İşte twitter’da ilginç bir şekilde trend olan DenizliDevletHastanesiBöyle hastag’ine bazı kullanıcıların yorumları;

 

Trend Topic nedir?

Trend Topic (TT), popüler mikro blogging sitesi olan Twitter’da en çok kullanılan anahtar kelimeler ve hashtag’ler sonucunda oluşturulan listelerdir. TT listesine bakan bir kullanıcı o anda Twitter’da kullanıcılar tarafından neye odaklanıldığını, hangi konuların daha popüler olduğunu kolayca anlayabilir. Bu nedenle TT kullanıcıların popüler konulardan haberdar olması açısından oldukça önemli bir liste şeklidir.