Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği’nden Net Mesaj

Denizli Esnaf ve Sanatkarlar

Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği’ne bağlı 67 oda başkanı bugün Esnaf Sarayı’nda düzenledikleri basın açıklaması ile Türkiye’ye kur üzerinden yapılan saldırılar hakkında bir açıklama yaptı.Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Turgut Devecioğlu yaptığı açıklamada;Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısına biz de uyup, esnaf camiası olarak Türk lirasına destek oluyor, artık doları tanımıyor, yok görüyoruz. ”dedi.

Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği üyesi 67 odanın katılımı ile gerçekleştirilen basın açıklamasında Başkan Devecioğlu;Malumunuz Türkiye’de son günlerde yaşanılan ekonomik bir ‘darbenin’ sonucunda Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ülkemizin, milletimizin ve devletimizin yanında olduğumuzu buradan ifade etmek karşınızdayız”diyerek sözlerine başladı.

 

”Vatanımıza yönelik her türlü saldırıya mislisiyle cevap vermekten asla geri durmayız”

Devecioğlu sözlerine,”Dönemsel olarak sıklıkla karşı karşıya kaldığımız bir saldırı ile yine yüz yüzeyiz. Önecilkle şunu ifade etmeliyim ki bizim millet olarak üzerimizde taşıdığımız vazgeçilmez emanetlerimiz vardır. Biz bu emanetleri için gerekirse canımızdan vazgeçeriz, ama hiç bir mihraka yem etmeyiz.Bayrağımıza el, devletimize dil uzattırmayız. Kim olursa olsun milletimize asla laf söyletmeyiz. Vatanımıza yönelik her türlü saldırıya mislisiyle cevap vermekten asla geri durmayız. Kahramanca mücadelemizi de veririz.”diyerek devam etti.

Türk milletinin şimdiye kadar saldırılara karşılık verdiğini söyleyen Devecioğlu;Son dönemlerde yaşadığımız 15 Temmuz hain darbe girişimi gibi mali boyutu daha büyük olan saldırılarla karşı karşıyayız. Biz millet olarak Allah’ın izni ile milli ve manevi değerlerimize yapılan hiçbir saldırıyı bugüne kadar karşılıksız bırakmadık, bırakmayız. Milli kıymetlerimize saldıranları bozguna uğratmak için tüm benliğimizle,varlığımızı ortaya koymaktan geri durmayız. Türk Milleti üzerinde oynanan tüm oyunları bozacak, saldırıları,tehditleri,hain girişimleri en iyi şekilde püskürtecek güce,cesarete ve kararlılığa sahibiz. Kimseye bugüne kadar ne uşak olduk, ne de boyun eğdik. Hak bildiğimiz yoldan sapmadan ülkemizi savunduk. İstedikleri yerden saldırsınlar, bağımsızlığına sevdalı bu kahraman milleti hiçbir şekilde yenemeyecekler, asla başarılı olamayacaklar.”dedi.

 

”Esnaf camiası olarak Türk lirasına destek oluyor, artık doları tanımıyor, yok görüyoruz”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanında olduklarını belirten Devecioğlu;Dolar kuru üzerinden ülkemize saldırı da bulunanlar, bu milletin Çanakkale’de hangi şartlar altında ülkesini savunduğunu iyi okusunlar, iyi öğrensinler. Yıllar boyu darbeler, kumpaslar ve saldırılarla ülkemizi dar alana hapis edilmek isteyenlere biz oldukça asla izin vermeyeceğiz.Tüm Denizli esnaf camiası olarak biz ölümüne devletimizin, milletimizin yanındayız. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısına biz de uyup, esnaf camiası olarak Türk lirasına destek oluyor, artık doları tanımıyor, yok görüyoruz. 15 Temmuz’da esnafımız ülkenin bekası için nasıl canını yok saydıysa, bugünde malını yok sayacak kadar milli duruşa sahiptir. Düşmanlarımızın her tavrı,her saldırısı bizi yeniden diriltiyor. Birliğimizi daha güçlü kılıyor.Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi ‘İstedikleri yerden gelsinler, bu millet var oldukça bu kale yıkılmayacaktır’ bu böyle bilinmelidir.

”Esnaf ve sanatkarlarımız nereden ve kimden gelirse gelsin darbelere saldırılara karşı ayakta olmuştur”

Devecioğlu son olarak ;”Ülkemizi dolara mahkum etmeyeceğiz.Ticaretimizi ABD menşeili ürünlerle değil yerli ürünlerle yapacağız. Esnaflarımız bu hassasiyeti elbette gösterecektir. Tabiki müşterilerde bu hassasiyete böyle bakmaladır. Bilinmelidir ki bu ülkede çıplak yumrukları ile darbecilere, tanka, tüfeğe karşı gelen bu Türk Milletini bu tür adımlarla kimse sindiremez, diz çöktüremez. Ahilik gelenek ve kültüründen gelen bu camia herzaman devletinini ve milletinin yanında olan, aileleri ve çalışanları ile birlikte ülkenin dörtte birini temsil eden Esnaf ve sanatkarlarımız nereden ve kimden gelirse gelsin darbelere saldırılara karşı ayakta olmuştur.”diyerek sözlerini noktaladı.