Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Denizli’nin yeni İl Jandarma Komutanı Tahsin Saruhan oldu

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde üst düzey terfi ve atamalar gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan karar kapsamında Mardin İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tahsin Saruhan, Denizli İl Jandarma Komutanlığı görevine getirildi.

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde

Yeni görevler 30 Ağustos’ta yürürlüğe girecek

Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı’ndaki terfi ve atama kararlarına göre, 7 general ile 18 albay bir üst rütbeye terfi ettirildi. Alınan atama ve terfi kararlarının 30 Ağustos 2026 tarihi itibarıyla resmen yürürlüğe gireceği belirtildi.

Tuğgeneral Mevlüt Dirim Jandarma Genel Müdürlüğü emrinde

2025 yılındaki kararname ile Denizli İl Jandarma Komutanı olarak atanan ve 25 Ağustos 2025 tarihinden bu yana kentte görev yapan Tuğgeneral Mevlüt Dirim ise Jandarma Genel Müdürlüğü emrinde görevlendirildi.