“Ege Şehri Denizli” ve “Sanat Şehri Denizli” vizyonuyla kültür ve sanat etkinliklerini sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi, konserden tiyatroya, sinema gösterimlerinden festivallere uzanan etkinlikleriyle kentin sosyal yaşamına katkı sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda düzenlenecek gala gecesi, sinemaseverleri Denizli’de bir araya getirecek.

1950’li yılların sonunda küçük bir Ege kasabasında geçen film, posta memuru Osman’ın imkânsız aşkı Gülizar’a kavuşma mücadelesini konu alıyor. Ege’nin sıcak atmosferini, samimi insan ilişkileri ve duygu yüklü bir hikâyeyle beyaz perdeye taşıyan yapım, izleyicilere nostaljik bir sinema akşamı yaşatmayı hedefliyor.
Yönetmen ve oyuncuların da katılımıyla yapılacak gala, 26 Aralık Cuma günü saat 20.00’de başlayacak. Etkinliğe katılmak isteyenler, ücretsiz e-biletlerini e-bilet.denizli.bel.tr adresi üzerinden temin edebilecek.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, tüm Denizlilileri gala gecesine davet ederek, “Ege’nin samimi ruhunu ve geçmişin unutulmaz izlerini taşıyan bu özel yapımı halkımızla buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz. Sanatın birleştirici gücüyle bu anlamlı gecede buluşmayı diliyoruz” ifadelerini kullandı.
