Denizli Kırmızı Et Üreticileri Birliği’nde yeni başkan Ali Çiftçi

Denizli’de Kırmızı Et Üreticileri Birliği seçimleri gerçekleşti. Seçimde mevcut başkan Ünal Aktürk’ü geride bırakan Çallı üretici Ali Çiftçi yeni başkan seçildi. Çiftçi başkanlıkta gerçekleştirmek istediği projenin üreticinin hayvanlarını daha üst fiyatlara kestirmesi, aracıları aradan çıkararak tüketiciye ucuz et ulaştırmak.

Denizli Kırmızı Et Üreticileri Birliği’nde yeni başkan Ali Çiftçi

Denizli’de Merkezefendi-Pamukkale-Sarayköy-Çal-Buldan-Güney İlçelerindeki büyükbaş hayvan besicilerinin kayıtlı olduğu Denizli Kırmızı Et Üreticileri Birliği’nde seçim gerçekleştirildi. 26 Ekim Salı günü saat 11.00’de Deda Düğün Salonu’nda yapılan olağan genel kurulda 340 üye yeni başkan ve yönetimi belirledi. Mevcut Başkan Ünal Aktürk ile yarışa giren Çallı üretici Ali Çiftçi Denizli Kırmızı Et Üreticileri Birliği’nin yeni başkanı oldu.

Çiftçi, vaatlerini başkan olduktan sonra en geç 1 yıl içinde gerçekleştireceğinin sözünü verdi. Çeyrek asırdır sektörün içinde olan Ali Çiftçi, “Bölgede mezbahanelerimiz yapılıyor. Başka yerler ile de anlaşma yapılacak ve üreticinin hayvanı piyasa şartlarına göre daha pahalıya kesilecek. Denizli kent merkezinde kırmızı et satış yeri kurulacak. Üreticinin kesilen hayvanı direkt olarak satış reyonuna gelecek ve piyasaya göre halkımıza daha ucuza et satılacak. Et satış yerinin kar marjı piyasaya göre daha düşük olacak ve halkımızın ucuz et tüketmesini sağlayacağız. Böylece üretici de kazanacak, tüketici de kazanacak. Üyelerimiz arasında birlik ve beraberliği, dayanışmayı arttıracağız. İlgili bakanlıklar ve müdürlükler ile sürekli koordine halinde olacağız.” Dedi.

Yayınlama: 27.10.2021
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.