Denizli Lokantacılar Odası Başkanı Osman Üçgül Lokantacılar Federasyonu’nda!

Denizli Lokantacılar Odası Başkanı Osman Üçgül, Türkiye Lokantacılar Pastacılar ve Tatlıcılar Federasyonu Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nda Sayit Karabağlı’nın listesinden yönetime seçildi. Seçimler de mevcut Başkan Aykut Yenice 208 oy alırken, İstanbul Lokantacılar Odası Başkanı Sayit Karabağlı 292 oy aldı.

Denizli Lokantacılar Odası Başkanı Osman Üçgül Lokantacılar Federasyonu’nda!

Türkiye Lokantacılar Pastacılar ve Tatlıcılar Federasyonu Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı mevcut başkan Aykut Yenice ve İstanbul Lokantacılar Odası Başkanı Sayit Karabağlı arasında gerçekleşti. Seçimlerde, İstanbul Lokantacılar Odası Başkanı Sayit Karabağlı 292 oy alarak seçimleri kazanan isim olurken, mevcut başkan Aykut Yenice ise 208 oyda kaldı.

Denizli Lokantacılar Odası Başkanı Osman Üçgül ve Denizli delegeleri ise İstanbul Lokantacılar Odası Başkanı Sayit Karabağlı’yı destekledi. Üçgül Karabağlı’nin yönetim kurulu üyeleri listelerinde yer aldı.
Türkiye Lokantacılar Pastacılar ve Tatlıcılar Federasyonu’nun yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: Yönetim Kurulu Asıl Üyeler: Sayit Karabağlı (başkan), Mehmet Polat, Zeki Pınar, Bayram Akkaya, Şeyh Ahmet İnal, Mehmet Şükrü Erişen, Mehmet Görmüş, Osman Üçgül, Emin Özlü, Erol Aslan, Ali Kıral. Denetim Kurulu Asıl Üyeler: Murat Abak, Ayhan Ünal, Aykut Dürüst

Yayınlama: 24.08.2021
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.