Denizli Mahalli İdareler Yerel Seçim Sonuçları

Denizli, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Büyükşehir Belediyesi Başkanını ve İlçe Belediye Başkanlarını, İl ve ilçe meclis üyelerini ve mahalle muhtarlarını belirlemek için sandığa gitti. Sandıkların açılmaya başladığı Denizli genelinde sandıklardan çıkan sonuçları sitemizden takip edebilirsiniz.

Denizli Mahalli İdareler Yerel Seçim Sonuçları
Yayınlama: 31.03.2019
A+
A-

Denizli, 12 Partinin katıldığı 31 Mart Yerel Seçimlerinde vatandaşlar yaşadıkları şehirlerdeki İl ve ilçe belediye başkanlarını, İl ve ilçe belediye meclis üyelerini ve mahalle muhtarlarını belirlemek için oylarını kullandı.Denizli genelinde 2 bin 510 sandıkta 754 bin 368 seçmenin oy kullanacağı açıklanmıştı. Merkez ilçeler Pamukkale ve Merkezefendi ilçelerinde nüfus bakımından en kalabalık ilçe olan Pamukkale İlçesi 728 sandıkta 241 bin 352 ilk sırada yer alırken, Merkezefendi İlçesi’nde 661 sandıkta 218 bin 908 seçmenin olduğu açıklanmıştı.

Denizli genelinde yerel seçim sonuçlarının açıklanması için yayın yasağının kaldırılmasının ardından Türkiye Geneli 31 Mart Yerel Seçim Sonuçlarını buradan takip edebilirsiniz.

AcıpayamBabadağBaklanBekilliBeyağaçBozkurtBuldanÇalÇameliÇardak
ÇivrilGüneyHonazKaleMerkezefendiPamukkaleSarayköySerinhisarTavas