Denizli Mimarlar Odası İlk Toplantısından Sürpriz

Denizli Mimarlar Odası İlk Toplantısından Sürpriz
Yayınlama: 07.03.2018
A+
A-

Geçtiğimiz hafta sonu 13. Olağan genel kurulunu gerçekleştiren Denizlili Mimarlar devir teslim törenini ve yeni dönem görev paylaşımını gerçekleştirdi. İlk toplantıda önceki dönem başkan ve yeni dönem yönetim kurulu üyesi Suat Bilgi istifa etti.

Mimarlar Odası binasında gerçekleştirilen törende yeni dönem başkanı Mehmet Serdar Alayont seçimlerin geride kaldığını ve bundan sonra birlik içerisinde güçlü bir oda için hep birlikte çalışacaklarını söyledi. Hiçbir ayrım yapmadan oda, kent ve tüm mimarlar için çalışacaklarını vurgulayan Alayont, “yönetim kurulumuz 7 kişi. İmza yetkisi olan arkadaşlarımız sadece 7 kişi ama toplantılarımız herkese açık olacak” dedi.

Başkan Alayont’un konuşmasının ardından yeni dönem yönetim kurulu üyeleri 12. Dönem yönetim kurulu üyelerine plaket verdi. Plaket töreninin ardından Genel kurulda divan başkanlığı yapan Ziya Tıkıroğlu’na özel teşekkür edildi.

Sonrasında görev paylaşımı için toplantıya giren yönetim kurulu üyeleri arasındaki görev paylaşımı gerçekleştirildi.

Eski Başkan İstifa Etti

  1. Dönem Mimarlar Odası Denizli Şube Başkanlığı’nı yürüten ve yeni dönemde de yönetime seçilen Suat Bilgi görev paylaşımı toplantısında yönetim kurulundan istifa etti. İstifasının sebebi hakkında daha sonra basın açıklaması gerçekleştireceği öğrenilen Bilgi’nin yerine yedek yönetim kurulu listesinden Jülide Öz yeni dönem yönetimde görev aldı.
Görev paylaşımı şu şekilde gerçekleşti.
  • Başkan Mehmet Serdar Alayont
  • Başkan Yardımcısı Özlem Durdu Kabel
  • Oda Sekreteri Mehmet Dinçer
  • Oda Saymanı Serdar Sarı
  • İKK Sorumlusu Işıl Mete
  • İKK Sorumlu Yardımcı Jülide Öz
  • Asil Üye Buket Dalaman

 

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.